Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
ja sa dnes citim neuveritelne plna...
ludia ja potrebujem pomoct... stale sa drzim.... ale neviem ci to dokazem,,, mam nutkanie sa postavit na vahu, a viem ze ked sa na nu postavim, spadnem do toho znovu.. boze ja neviem co mam robit.. bojim sa ze ked sa neodvazim, tak ani nestihnem zistit kedy, a budem mat na vahe o niekolko kil viac.. jezis je to strasne..
Tak to hej, raz za čas dobre padne a dokonca bez výčitiek:) Ja som si dala kúsok melóna na večeru, ale pri telke isto nebudem sedieť "na prázdno":/
futuristka..
ahaa.. a moze to by celkom dobree. chutna sladka varianta :))
tak ja na veceru nakoniec jablcko a 4 jahody :)
smajliQa je to sladká veka od Penamu..jasné že nieje 100%celozrnná ale nieje len z čisto pšeničnej múky...myslím že raz za čas na raňajky neuškodí..a keď už mi ju mama kúpi nenarobím nič
R: dve mrkvy
D:kava s nizkot. mliekom
O: pečene kuracie steho a nizkotučny tvaroh,kava s nizkot. mliekom
Ol: kava z nizkot. mliekom
V: dusena zelenina(100g hlavkoveho salatu,cibula,dve mrkvy) a asi 40g kurata
neskor asi hodinu po večeri t.j. asi okolo 18:10 som si dala ešte dve mrkvy:(
ja raz za dva tyzdne. a stale vazim tak isto. tak nie ze by som sa neviem ako snazila, vsakze.
dnes - chlieb lucina acidko zeleny caj
ryza, kura, uhorkovy salat
tvarohovy kolac
esteze mi v tom teple az tak rychlo nevyhladne
smajliQa, dobre robis, ja sa tiez nevazim :)) staci raz za mesiac. Ja som naposledy bola prinutena u veterinara, ked mal pokazenu tu velku vahu pre psy a musela som svojho vziat na ruky a odvazit sa s nim :)))) to bola podpasovka!!
futuristka,,, aka je to ta celozrnna marhulova veka,?? nejako mi to nejde k sebe dokopy, ze celozrnna, a este aj sladka,, a veka... hm.. kde si to kupujes??
R- celozrnná marhuľová veka
S- presnidávka o 3 hodiny jablko
O- (som mala až o 4) tvaroh s vanil. cukrom
V- melón (bude)
a grahamové tyčinky večer ako sa poznám
R- iba kakao..nejak som nebola vobec hladna
D- 2 polyst. chlebicky,tuniak vo vl. stave, polka banana
O- slepaci vyvar
O- 2 polyst. chlebicky, tuniak vo vl. stave, melon
V - bude jogurt...