Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
kamoska: ako si robis ten biely domáci jogurt?
Smajliqa: ja viem, že je to čudná kombinácia, tie čerešne s kávou...celkom na posr.tie, ale mne to nič nerobí, ja som mávala dlhé roky silnú zápchu a teraz sa konečne dokážem dobre vys.ať, aj niekoľkokrát za deň, asi to robia tie čerešne...
Dnes som mala:
R: čerešne s kávou - klasika:-)
D: jahody s kávou :-)
Obed: sójové mäso na cibuľke(s oliv. olejom), horčica, celozrnná žemľa, hl.šalát
Ol.: čerešne, cappuccino
V: jogurt, vločky, orechy, ríbezle
Ja viem, že by som mala vymeniť raňajky s večerou, ale ja sa proste ráno nedokážem ráno silnejšie najesť...potom mám nejaký ťažký žalúdok, ja neviem...ale dobre, pokúsim sa veď sa mi možno zrýchli metabolizmus...
sashley, som velmi rada...hrozne si ma potesila:) fajn pocit vediet ze to ma zmysel sem pisat
drz sa:)
sashley... to je uzasne.. drz sa.. drzime ti palce vsetky.. treba sa podporovat, potom to zvladneme. ja by som tiez bez pomoci nic nedokazala...
som tu zas :) po 4 dnoch nervovania dnes konecne to vyzera normalne:
R: croissant,kava
D: nic
O: polievka kalerabova, masko so syrom a salatom, kava so slahacou 2 kocky cokolady
...zatial tolko :) musim sa drzat dalej.
ps. jajka, dakujem za podporu v sobotu. nevzdavam sa,odvtedy som nevracala,ani nemam v plane.
R: ovsene vlocky s hrozienkami, makom, psylliom, tekv. semienkami, skoricou s bielym domacim jogurtom
D: jablko, grahamovy rozok
O: pizza :)
Ol: pol tvarohu s lyzickou cucoriedkovej stavy
V: zeleninove rizoto (ryza natural)
- nepriberam a citim sa super, drzte sa dievcata
R- kakao (ranajkovala som o 5:30) tak preto len kakao. na prebratie :)
D- 40 g cornflakes, nizkotucny jogurt
O- slepaci vyvar s mrkvickou a maskom
ostatne doplnim:)))
inak baby, ked mate problem so zobkanim pri telke, tak preco pozerate vecer telku??
ja som si vzdy isla radsej zabehat a unavena padla do psotele a zaspala...a ziadne zobkanie nehrozi.. sak to je najhorsie co moze byt.. na vecer pri telke sa prepchat..
aj ked iba skittless cukriky.. sak to je sama chemia, same farbiva a ecka..
ja sice nemam co hovorit, ale uz som sa aj ja dala na zdravu stravu, dnes siedmy den, a citim sa fajn:)
R- 100%celozrnný chlieb, paradajka
S- jablko
O- Caro nápoj s mliekom, jablko
S- zavárané broskyne(200g)
V- asi len nejaká zelenina bude
A večer pri telke skittles cukríky
no sportovkyna :) susene ovocie je cukor, to mas pravdu, preto je vhodne /ked uz/ pred sportom alebo tesne po nom - rovnako ako aj ine sacharidy.
Oriesky su urcite zdravsie. Navyse, okrem zdravych tukov obsahuju aj dost vela bielkovin. Samozrejme ne tie v cokolade, solene, alebo prazene :)) Cize oriesky su jednoznacne lepsia volba.
sušené ovocie je vraj dobré na kakanie.
smajlinka, silvuska by mala to vsetko este zapiť teplou vodou. :)
baby, počúvajte, chcete sa vy vobec vyzdraviet? preco sa furt týrate? to ste všetky také sebecké a myslíte len a len na seba??? preco nemyslíte aj na tých ktorí vás majú radi. (Aj ked vy si to asi nemyslíte, ale oni vás radi majú a trápi ich, ze sa trápite.)