Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
:D bože jaké jedlá :DD to si rovno môžete strúuhať omrvinky z chleba ..no nezavidím, ja žerem furt niečo čo príde, a nepriberám, čokoladá, burgery, smažené, kľudne aj o 11tej v noci :D:D:D máte blbé
včera:
R: mrkva
D: kava s nizkotučným mliekom
O:odtučneny tvaroh s mrkvou
Ol:kava s nizkotučným mliekom
V: biely nizkotucny jogurt s probiot. kulturou
dnes:
R:zaspala som, vstala som až o 11 tak rovno obed
O:2vajička na tvrdo,paprika,paradajka,kava s nizkotuč. mliekom
V: vareny karfiol
R- celozrnný chlieb, pohár pomarančového džúsu
S- jablko
O- Caro nápoj s mliekom, pol konzervy broskýň
S- asi 10čerešní
V- zelenina
kamoska, na mak som alergicka... ale tak zas ja som alergicka asi na vsetko..
na cokoladu, mak, citrsove ovocie, kapustu, kovy, drogeriu, perfem, perie, srst, osy, zlato, no a tak podobne :D
tak opravujem, miesto zemiakov bol na obed celozrnny kus-kus :)
smajli, kakao je zdrave a kokos tiez, ja si ho davam do ranajok kazdy druhy den (kazdy prvy mak :) )
celozrnna zemla cibulka rajcina
jablko
vitamin c
sprej do nosa:)
čaj so zazvorom
celozrnna zemla cesnak rajcina
bazovy caj
R- rohlik so syrom a rajcinou, kakao
D- melon, polka banana
O- polievka slepacia
zatial
óstatne dopnim :)
kakao je fajn len ja ho nemozem kvoli cokolade. sem tam uchlipnem malemu ked mu robim :)
tak to by som ten kokos mala jest pravidelne... kvoli tym kostiam ...
jajka, na tom stretnuti kde som bola, my tie anorekticky hovorili, ze kako na ranajky by som mala pit... ze je to velmi dobra volba... tak ho pijem, a dokaze ma fantasticky nastartovat, inak este lepsie ako kava.. vacsiu energy mam :)
Kokosová dužina je bohatá na minerály – horčík, vápnik a fosfor. Najviac zastúpenou živinou v kokose je tuk. Kokos má priaznivý vplyv pri odvápnení kostí, osteoporóze, bolestiach kostí a svalov po nadmernom zaťažení. Kokos dopĺňa minerály, preto sa odporúča pri prerezávaní detských zúbkov, pri lámaní vlasov a nechtov.