Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
tak tak :))
a vzdy ked mi je tak divne si poviem, ze ten den bude taky aky si ho urobim, ked si budem hovorit jake je vsetko hrozne tak presne take aj bude. a raz ked som bola taka nestastna mi jedna pani povedala "kazdy den je iny" a presne. Druhy den bol uz ovela lepsi. A vzdy si na to spomieniem ked mi blbo ani neviem preco :)
jasne ze vzdy to nejde, niekedy si clovek potrebuje oddychnut od vsetkeho a nezaoberat sa nicim. Vtedy som najstastnejsia, ze mam psa a mozem s nim vypadnut niekam prec do prirody. a vzdy je dobre mat nieco, hocico, na co sa mozes tesit.
raz som stretla znamu psychologicku a strasne nestastna bola, tak jej zo srandy hovorim, ze mozno by si mala navstivit psychologa..a ona mi na to: a pocuvat tam tie jeho dristy?? ..tak to vidis jak to je ..:)))))
ďakujem dani :)
na to liečenie ma vždy poslala psychiatrička, keď sa to stále len zhoršovalo.
túžim sa snažiť. len vieš ako to je. niekedy to všetko na človeka tak doľahne, že sa snaží a aj tak to nejde, že proste už nevládze. ale potom príde zase pekné ráno, vstanem a poviem si, že to skúsim znovu.
tak to je brutálna pravda. nemať čo vylepšovať, tak potom o čom by ten život bol. veď aj pri učení sa hovorí, že sa človek učí celý život :)
a to liecenie ti niekto odporuci s tym ze ti to moze a nemusi pomoct?
Asi si to musis nejako upratat v hlave a este nedozrel ten cas :)
Co ta nezabije, to ta posilni a raz sa ti to podari, ak sama budes chciet, neboj sa. Kazdy mame nejake starosti a treba verit, ze raz sa nam nase vynalozene usilie vrati.
Je prijemne mat motivaciu.
Ja si vzdy hovorim, ze nechcem byt dokonala, nechcem vsetko vediet, chcem na sebe pracovat a ucit sa - to ma zenie dopredu. Keby som to uz vsetko mala, zostala by som na mieste a co by bolo potom? :-)
drzim palce timka!
tak to buď rada, že si do toho nepadla. často si prajem, aby som sa zobudila a bol to len hnusný sen a nič z toho by nebola pravda. žiadne počítanie kalórii, žiadna sebanenávisť, ktorá inak u mňa v spojení s depresiami ma viedla až k sebapoškodzovaniu, žiadne nejedenie alebo zvracanie. proste normálny život s normálnymi starosťami. toľko iných starostí mám, a pritom ma to dokázalo tak opantať, že to furt riešim. a nie a nie sa z toho dostať. mám za sebou už toľko liečení a liekov. a stále nič. tak, ale plakať dnes nechcem.
som rada, že som pomohla. skutočne si ho omrkni a myslím si, že budeš spokojná.
a gratulujem, nie je nič lepšie ako sa vylepšovať športom a zdravou stravou, namiesto sprostej ppp a ešte keď ťa to aj baví, tak to klobúk dolu.
no omrknem ked pojdem do teska co je noveho :-)
ach no teda :(
neviem si predstavit kedy v zivote cloveka nastane taky zvrat ze zrazu ma ppp.
Ja som nikdy nebola uplne spoko s tym ako vyzeram..ale nikdy mi nenapadlo ze nebudem jest alebo ze budem vracat. Aj ked som si davala pozor a mala som aj take obdobie ze som fakt pocitala kalorie a mala som presne rozvrh co kedy zjem, spolupraca s trenerom atd bolo to nutricne perfektne vyvazene, vtedy snad asi najlepsie - skor to bol taky pokus co sa mi v kombinacii s cvicenim podari a podarilo sa vselico :-)potom som zacala papat viacej, lebo to islo uz az moc na mna dole.. a teraz snad az na nohy trochu a par nejakych detailov som spokojna - ale za prve to je genetika a za druhe je to motivacia aspon ze mam co vylepsovat a bavi ma to hlavne ten sport a varit si zdrave a dobre jedlo :)
xdanielax, ja som najprv skúšala obyč kakao, ale jedna vec je, že je veľmi horké, druhá, že zapeká a ja mám teda fest problém aj bez toho ísť... a do tretice, je vyrábané ako granko, len je to vlastne ako so žuvačkami. cukor je nahradený sladidlami.
zvracanie som schopná predýchať len keď som mimo domu a to tiež nie vždy. stalo sa mi už aj také, že som vpálila do kaviarne a opýtala sa, či si u nich môžem odskočiť na toaletu :( takže niekedy to ide a niekedy nie. ale doma to nejde nikdy. to sú v hlave hneď myšlienky typu: "fuj, ty prasa, ty si to zjedla, fakt si to chceš v sebe nechať a pribrať?" no a potom to už letí do záchodu a prídu nové výčitky: "vidíš, zase si to nezvládla. o čo sa vôbec snažíš." takže tak.
má to 176 kcal na 100 g. pre porovnanie, granko má takmer 400 kcal na 100 g, a uuuurčite nepotrebuješ celých 100 g. celé balenie má 110 g a vydrží mi dosť dlho. vždy si dám len jednu lyžičku a je to v poho. aspoň niečo si píšem ako bod k dobru, že som to zvládla. vyskúšaj ho. je fakt v pohode.
xdanielax ja navstevujem psychologicku..aj som sa bola leičiť..
nechcem sa vam miesat do kakaa, granko okrem toho ze je dobre, je zbytocne sladke, to je pravda, hento light kakao, je tiez na sposob granka??
Lebo uplny ideal je normalne kakao, ktore je zdrave - ale to asi viete.
SmajliQa dnes uplne super, fakt obdivuhodne ako sa drzis :-)
alexandra, ty si nerozmyslala nad tym, ze by si sa sla s niekym o svojom stravovani porozpravat, kto by ti mozno vedel trosku pomoct?? Ved to je hroza :-(