Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

lisa200

jajka001_
neviem či to možem nazvat zdravot.problemami. v poslednom case nemam naladu a niekedy sa citim slaba ale inak mi je dobre.. nehovorila som s nikým o mojom probleme ešte

jajka001_

bubblekate, je to uplne nanic jedalnicek
lisa200, mas problem - ppp. malo jes, velmi sa kontrolujes, pouzivas prehanadlo ked zjes trochu viac, dokonca zvracias. nemas zdravotne problemy?

lisa200

čítala som si článok o bulímii a našla som sa v ňom síce nie úplne ale zarazilo ma to tak sa chcem spýtať na váš názor.

Diéty držím už asi 6rokov, mám 163cm,49-50kg..Diétu sa snažím dodržiavať presne jem 3krat denne ( R:nizotucny jogurt O: cottage chesse zelenina V:zelenina alebo cely den len zelenina ) ale ked to dakedy poruším dam si daco kaloricke napriklad kolac tak potom už zjem tych kolacov viac a doslova sa prejem. Ale potom to nevyzvraciam ale dám si prehanadlo.. Ale pár krát som to riešila už aj zvracaním ale to fakt málo krát.

BubbleKate

Včera:
R: banán
D: banán
O:miňonky 70g,miska fazuľovej polievky
O:3dcl kakaa
V: 1 aj pol misky cibuľových čipsov

Baby čo myslíte je to veľa alebo málo? :/ :/ lebo ja ani sama neviem..:/

nikki999

vcera:
r: ovsene vlocky,jogurt,ceresne
d: jahodovy koktejl-jahody,med,biely jogurt
o: spenatove lasagne plus hlavkovy salat
o: kefirove mlieko
v: platok celozrnneho chlebika, sunka, parenica, cottage plus zelenina
asi 5 cukrikov
potom som sa prejedla ceresnami :D co uz

smajliQa

jaaaaj timka, to som uplne prehliadla.. jasneee... tak to uz je uplne maximalne super hentie kcal. paradicka, teda oproti granku...

smajliQa

xdanielax

dakujem.. snazim sa :) aj vdaka vam sa mi to dari...normalne po sto rokoch mozem povedat ze mam so seba radost,,, :)
inak, ked pojdes do toho tesca, omrkni to kakao :D