Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
jajka001_
neviem či to možem nazvat zdravot.problemami. v poslednom case nemam naladu a niekedy sa citim slaba ale inak mi je dobre.. nehovorila som s nikým o mojom probleme ešte
bubblekate, je to uplne nanic jedalnicek
lisa200, mas problem - ppp. malo jes, velmi sa kontrolujes, pouzivas prehanadlo ked zjes trochu viac, dokonca zvracias. nemas zdravotne problemy?
čítala som si článok o bulímii a našla som sa v ňom síce nie úplne ale zarazilo ma to tak sa chcem spýtať na váš názor.
Diéty držím už asi 6rokov, mám 163cm,49-50kg..Diétu sa snažím dodržiavať presne jem 3krat denne ( R:nizotucny jogurt O: cottage chesse zelenina V:zelenina alebo cely den len zelenina ) ale ked to dakedy poruším dam si daco kaloricke napriklad kolac tak potom už zjem tych kolacov viac a doslova sa prejem. Ale potom to nevyzvraciam ale dám si prehanadlo.. Ale pár krát som to riešila už aj zvracaním ale to fakt málo krát.
Včera:
R: banán
D: banán
O:miňonky 70g,miska fazuľovej polievky
O:3dcl kakaa
V: 1 aj pol misky cibuľových čipsov
Baby čo myslíte je to veľa alebo málo? :/ :/ lebo ja ani sama neviem..:/
vcera:
r: ovsene vlocky,jogurt,ceresne
d: jahodovy koktejl-jahody,med,biely jogurt
o: spenatove lasagne plus hlavkovy salat
o: kefirove mlieko
v: platok celozrnneho chlebika, sunka, parenica, cottage plus zelenina
asi 5 cukrikov
potom som sa prejedla ceresnami :D co uz
jaaaaj timka, to som uplne prehliadla.. jasneee... tak to uz je uplne maximalne super hentie kcal. paradicka, teda oproti granku...
kalórie som už písala. pozri nižšie.
skor by ma zaujimali kalorie ako cena, ale vdaka za info. je lacne :D super :D
stojí v OD tesco 1,05 eur a v tesco extra 0,99 eur. to len tak pre info :)
xdanielax
dakujem.. snazim sa :) aj vdaka vam sa mi to dari...normalne po sto rokoch mozem povedat ze mam so seba radost,,, :)
inak, ked pojdes do toho tesca, omrkni to kakao :D