Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
ja zase nemusim radlera :)) ked nealko tak birell rozhodne. ale nebranim sa ani alku, z casu na cas ;-) aj ked ani jedno nie je dietne ani z daleka samozrejme
R: čerešne, jahody
D: banán, káva
O: jablko, káva
Ol.: čerešne
V: biely jogurt, kuskus, orechy, hrozienka, melón
tak to máš štastie že si nikdy ani nemala. veru, ja by som to tak tiež chcela ale ked si mam potom predstavit tie výčitky atd tak radšej si ani radlera nedam ked už spominame to pivo joj ked si predstavim taky fajny radlerik v lete hmmm:) ale alkohol nepijem vobec už
nie, ja som ppp nikdy nemala,nejako ma to obislo nastastie, len som sa pred par rokmi zacala stravovat inak, tak nejako jak som sem napisala zhruba. Niekedy je to viac niekedy menej.. Jasne ze obcas dam aj zmrzku alebo cokoladku, alebo idem na pivo! :)) ale tak co by to bol za zivot, furt si nieco odriekat, ja to potom radsej vybeham, aj ked nie vzdy uspesne :DD ale s o to vacsou radostou :))
aha tak to neni tak zle ved uvidime rano.dufam sa nebudem citim taka plna, nafuknuta ale zajtra si dam daky lahsi den a bude hadam ok a nepriberiem lebo toho sa moc bojim lebo konečne som dosiahla svoju vysnivanu vahu (sla som asi z 58kg) a nechcem sa vratit späť. maximalne 50:)
ty si liecena z ppp ci sa snažis sama upravit jedalniček?
pod 1500 by som nesla. a nemusis sa bat ze priberies. to je "chudnuca" hranica. Pri normal chudnuti rozumnom + cvicenie by to malo byt okolo 1800.
xdanielax ano viem, ale mne to nedá musim schovať váhu z dohladu a snažit sa nevažit..
baby kolko kcal denne asi prijmete alebo sa snažite? taky limit alebo co nemate? ja dnes asi 1550kcal v "bežny den" tak maximalne 700kcal ale chcela by som prist na 1000kcal a toho sa aj držat le sa bojim že priberem ale to asi všetky sa bojime
elizabeth, vecer, ked clovek cely den je, tak jasne ze vazi viacej nez rano. Ked uz sa musis vazit, tak sa vaz iba rano nalacno, to mas najrozumnejsie.
Ja dnes :
R: ovs.vlocky, jogurt, ovocie
D: celozrnna zemla, syr, vajicko, zelenina (paprika a hl.salat)
O:tvaroh, ovocie (1/2 jablko, jahody)
Ol: syr, jablko
V: tuniak s cestovinami a kapusta kysla (mnam!)
V2: ? asi acidko zachvilku
no ved to najlepšie by bolo tu vahu vyhodit von oknom:D ale nie, snažim sa už JEST viac( preto JEST lebo som nejedla skoro nic) lenže teraz mam riadne vycitky.. dufam že ked sa rano postavim na vahu budem mat aspon 50.. to neni tak zle 164cm a 50kg ci? pošlem aj foto:/
šošovica je zdrava, dnes som mala polievocku, mnam