Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

lenulik6

Včera:

Ranajky: 2 kusky pizze

Obed: slovenska ryza, zapekane kuracie prsia, uhorkovy salat

Olovrant: 1 kusok pizze, marcipan, musli tycinka

Vecera: 1 zapekany toust

Vecera 2: celozrnne cornflakes + mlieko + slnecnicove semiacka

2l čaju :-)))

elisabeth_

no dobre to poznám. A preto sa to nestáva ked ideš behať lebo mas zo seba dobry pocit a potom by si vlastne nadarmo behala ked si das neskor sladkost. v tomto sme si podobne:) ja mam v poslednom case dako casto taketo prejedačky:( okrem včerajska naposledy v sobotu. To som bola u starkej a piekli sme spolu koláče-štrudlu a take makove šatočky a to sa nedalo odolať tak som sa ich riadne najedla och to boli vyčitky. :( Ale odteraz žiade prejedacky radšej si dame daku sladkost doobeda a bude všetko dobre:)
Ved teraz je už aj ovocna sezona tak čerešne,jahody zamiešať s nizkotučnym tvarohom alebo jogurtom dať zamrazit a hotova pochutka je na svete:)

nikki999

elisabeth_
PRESNE mas pravdu ! zacalo to tymi cukrikmi ! vacsinou to vzdy tak zacne, ked mam chut na nieco sladke, tak vravim dam si aspon cukriky.. no a potom to uz ide :( aach... a hlavne aj vtedy ked nestihnem cvicit.. inac furt chodim behat, vtedy sa neprejem nikdy ! tak teraz mi to nevyslo :( bohuzial .. tak hej, nesmiem sa vzdavat ! dnes ma boli aj zaludok, tak aj tak bude odlahcujuci den :) ale viem ze staci slabsia chvilka a zas sa to zopakuje :(

elisabeth_

niki999
ja som to tiež včera poriadne prehnala ale nemožme sa teraz koli tomu vzdat.dnes si daj daky lahši den napriklad si kup melon a ten papaj cely den a zajtra zase normalne. a vieš prečo si to večer tak zaklincovala? lebo ked si si dala už tie cukriky si mala chut si dat všetko to čo si dat nemožes, poznam to dobre inak by si toho sladkeho nespapala tolko, preto je lepšie si sem-tam dopriat aj daku sladkost DOOBEDA alebo rano.

nikki999

vcera!
r: ovsene vlocky,jogurt,kokos,banan
d: jahodovy koktejl
o: mrkva zapekana s balkanskym syrom plus kopa zeleniny
o: acidko
v: miesane vajicka (4 bielka plus jeden zltok ) plus mozzarella plus platok celozrnneho chlebika plus kopa zeleniny
a potom :(
asi 15 cukrikov, jeden nanuk, 6 kociek cokolady, zase cukriky, susene slivky, brusnice, bebe dobre rano mini plus domaci biely jogurt, plus tvaroh ochuteny hrozienka-vanilka, a este kysnute buchticky plnene ceresnami :( :( mozem osrat! .... neviem naco sa stravujem zdravo a minam peniaze na zdrave potraviny ... aach... :( uz vidim ze to nezvladnem nikdy !

elisabeth_

:DD ouu tak to už hej ked to aj chalani hladaju ci to pre teba kukal? hej pivo nema až tak vela ale aj tak je to zbytocne
ty kolko merias a vazis?

xdanielax

neboj sa, mna to tiez napadne :D no a. a minule mi dokonca kamarat povedal ze hladal na nete ktore pivo ma menej kalorii, ci nealko alebo alko :)) a vraj alko ma menej o trosicku.

elisabeth_

ani mna a niekedy aj nedelu ked som sla v sobotu na disku a potom v pondelok taka unavena do skoly lebo v nedelu som len prespala no o ničom takto je to lepšie zabavim sa aj tak a ešte aj kalorie ušetrim:) niekto hovori že ušetri peniaze, ja že kalorie:D bože....:D

elisabeth_

no ved to že to neni dietne preto to ani nepijem ale ani preto lebo to nepotrebujem a nechyba mi to. a aspon mi nebyva zle rano po piatku:D