Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
jajka dakujem. snazim sa, aj vy mi pomahate, ani si nevies predstavit ako.
cloveku velmi pomoze, ked vie ze ma podporu od ostatnych....
od rodiny.. priatela.. od Vas....
smailiqa, obdivujem ťa, ako sa držíš, fakt. máš veľmi silnú vôľu.
ahojte... musim sa vam priznat, dnes som to s psychikou nezvladla.. od rana sa pozeram do zrkadla. je to 10ty den, co sa normalne stravujem, drzim sa, a aj dnes ked som mala so sebou problem som to nevzdala, a jedla pekne, 5 krat, napisem aj co,a dokonca som sa ani neodvazila, lebo by som asi chytila zachvat... ale dnes to so mnou mava nepekne ta psychika, proste od obeda revem ze som tucna a ze vyzeram jak brav.... myslela som ze to pojde lahko, ale vidim ze tato choroba je svina, a ze je to tazke dostat sa do normalu. to ako ked dojde vylieceny alkoholik do baru kde 5 rokov nasaval. alebo ked zavislakovi vezmete drogu.
ale drzim sa.. snazim sa velmi...
moj jedalnicek dnes:
R- kakao
D- polka banana, ceresne, jahody
O- zeleninova polievka
O- polka banana, detska vyziva
V- polievka
ja tiež dovnutra natlačím :D ale nejedavam to casto, len to mam rada.
Futuristka: Tak to radšej telku nepozeraj:D
vecer kazdemu vyhladne :))...ano aj ja si davam s piskotami...dovnutra ich natlacim :)
Jój piškotky ja len raz za čas a to radšej samé večer k telke- zrejme by som sa mala nejako večer zamestnať vždy lebo to je pre mňa gro skazy čo sa jedla týka
a s piškotami:) pochuťka
Aj ja mám najradšej jahodovú:P..alebo záhradnú zmes- sú tam jablká, slivky, černice mňam!
tak to si davam...jahodova je najlepsia :)
to je detska výživa