Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

lenulik6

10.6.2011 – piatok
RAnajky – jogurt + cornflakes
Obed – ryba + salat + mrkva + mandarinka
Olovrant – kuskus + zelenina + tofu
Vecera – 3 kolace, 20 g jahody, 60 semiacka
Vecera 2 – chlieb + maslo + sunka + paprika
cokoladove cornflakes, 30 g jahod

smajliQa

alexandra ja mam konzervu odlozenu na zajtrajsie ranajky, a dokonca celu. tuniak je velmi zdravy. rybky sa bat nemusis.

qwertina

Chcem vedieť, či je moje jedenie až také slabé, že som takto rýchlo schudla a kde mám pridať a ako, aby som nezačala priberať veľa, ale postupne.

qwertina

Ahojte, jedávam pravidelne päťkrát denne a celkom normálne podľa mňa, ale aj tak som hrozne schudla, čo sa mi zo začiatku páčilo, veď to bol cieľ. K tomu dosť cvičím a pridali sa hrozné výčitky z jedla, ktoré zjem navyše a mimo plán. Momentálne už tretí mesiac nemám menzes, mám hrozne suchú kožu, BMI 16,8 a schudla som od začiatku roka cca 16kg, to najmä v úvode, teraz mi to už veľmi neklesá. Neviem si dať rady, ako zlepšiť a pridať na jedle, takže ak máte nejaký nápad, budem rada.

Dnes:
R. 150g biely jogurt, 40g vločky, 5g ľanové semienko, 4marhule
D. mrkva, pár cherry rajčín, Bebe (1balenie 50g)
0. brokolica dusená, 45g tvrdý syr Eidam, ryža (60g v suchom stave)
O. 2mrkvy, kaleráb, 3ružičky surového karfiolu
V. sója (cez 100g)
2hodiny cvičenia (1h 15min rotoped a posilňovanie s vlastnou váhou)

Včera jedlo:
R. 150g biely jogurt, 2PL vločky, miska melónu
D. nektarinka
O. tekvicový prívarok, varený zemiak
O. 150g Cottage, 2mrkvy, pár cherry rajčín
V. 125g odtučnený tvaroh, kus tvrdého syra, nasekaná čínska kapusta

Nejedávam mäso, žiadne pečivo, sladkosi max dvakrát do týždňa doobeda a inak žiadne ochutené jogurty ani tvarohy, len všetko biele. Ovocie sa snažím tiež len doobeda.

jajka001

bebe dobré ráno sú uplne super na ranajky:) ja som mávala také klasické ranajky - oblozeny rohlik-syr, zelenina, k tomu acidko, čaj a za tym bebe dobré ráno zelené. a to bolo vtedy ked som si váhu kontrolovala :) bebe su z tych, co ti dávaju energiu postupne, nie je tam ten "rychly" cukor. takze su uplne v pohode.

Futuristka

smajli sú úplne božské! mňam....a či sú vhodné? každý vraví že je to cukor a absolútne nevhodná potravina, ale ja si myslím že na raňajky v pohode úplne a pokial už nepotrebuješ chudnúť-ideálne...a pokial ide o mňa vidíš že si ich dávam aj večer a zatial som z toho nepribrala ani deko

smajliQa

futuristka, ake su tie male bebe do jogurtu?? ja rozmyslam ze si to niekedy kupim..

inak baby, co myslite, celkovo bebe kekse, su vhodne na ranajky,? su to predsa cerealie a tak sa pytam,.... dakujem