Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
jajka001_
mozno mas pravdu... je to trosku cudne,.. mozno ked sa nad tym zamyslim, tak ona to mysli dobre... lebo vie ako som posadnuta svojou vahou (tak ako mnohe z nas :)) a mozno to hovori len pre zaciatok.. ale tak mne to vyhovuje, aj ked niekedy mam naozaj chut chudnut... a mam pocit ze ked bude v norme tak budem tucna... je to normalne ze mam taketo skreslene videnie o sebe? asi hej..
no a s tym menzesom je to trocha zlozitejsie... ja som ho stratila uz pri 55kg a znova ked som pribrala asi 4kg, sa mi vratil, ale to len na 2krat a potom uz nadobro zmizol, aj ked som vtedy neschudla (az potom som zacala chudnut znova lebo som sa uz na to vykaslala)
Je to odo mna hlupe... najviac sa bojim ze nebudem moct mat deti...2krat mi aj davali vyvolavacku a nic.
Ma niektora z vas tiez nejake skusenosti s vyvolavackou?
jajka001_ : o strave mám naštudované veľa, skoro všetko viem, ale neviem to použiť v praxi. Chcela som nejakú radu ako sa prekonať a ako premôcť tie výčitky z každého sústa. Ale nevadí, aj tak díky za ochotu odpísať mi na príspevok
purpleness, myslim ze 53 je na tvoju vysku dost malo, vidis to uz na tom ze nemas menzes - psychologicka ta podporuje v tom ze si mas drzat nizku vahu? nerozumiem.
smailiqa, mozno ze ked sa postavis na tu vahu budes prekvapena ze si tak malo pribrala :) za tych par dni si urcite nepribrala pat kil, mozno kilo a pol? aj to len preto lebo si konecne zacala normalnejsie jest a mala si podvahu. aku mas vlastne taku tu rozumnu predstavu o tom kolko by si mala vazit? 53,54,55?
:))
Smajli....ide ti to super...len pekne papaj....vsetci ti tu drzia prsty....tak sa nevzdavaj kocka :))
Alice 29
no podla mna nejes normalne a uz vobec nemas prirodzeny ci kladny vztah k sebe samej. skus jest nutricne kvalitnejsie veci. ja jem tiez sladke a kadejake, ale gro mojej stravy su (aspon dufam :) ) zdrave potraviny. dolezita je prvidelnost a vhodne zlozenie stravy a drz sa na jednej stalej vahe, ktora ti bude vyhovovat aj na vyzor, aj zdravotne. nie je dobre stale takto pendlovat hore-dole, urcite uz mas odpozorovane, kedy sa citis fajn a kedy uz nie.. drz sa
a smajliQa tiez :)
Ahojte, ďakujem za odpísanie.U mňa je to stále ten istý kolotoč.1.Chcem schudnúť pretože sa necítim sa dobre. Začnem viac cvičiť, ale nie úplne vedome postupne obmedzujem jedlo.3.Schudnem teším sa z toho a chudnem kým si neuvedomím, že je to primálo a nechcem trápiť okolie. 4.Snažím sa pribrať, ide mi to strašne pomaly.5.Postupne priberám(čo ma teší,no mrzí zároveň, ale ešte to zvládam až kým mi ručička váhy neukazuje 50.(nie som vysoká mám len 162cm), vtedy to už psychicky nezvládam a chcem schudnúť.Takto sa mi to opakuje už 3 roky.Teraz sa znova približujem k 50-tke,nechcem to už zažiť.
Môj jedalniček(teraz už viem že jem normálne:)Odkedy jem viac mávam ťažkosti s trávením bolesti, zápcha, nafukovanie máte to aj vy?)
R-muffin,chlieb so syrom, káva
D-Melón
O-fazulová polievka asi 25g čokolády
inokedy nejem toľko sladkostí.(tento týždeň som vyvrátila musli zjedla som ich skutočne veľa, už to nechcem spraviť). Veľmi sa za seba hambím,keď to tu píšem ale nikomu som to ešte nepovedala, už to nedokážem v sebe držať,prepáčte určite ste na tom viaceré horšie.Držím palce všetkým.
a dnes:
R+D: ovsene vlocky s makom, hrozienkami, skoricou, tekv. semienkami, psylliom s bielym domacim jogurtom
O: celozrnne cestoviny s kapustou dusenou na bylinkach a lyzicke ryzoveho oleja
Ol: piskoty s kokosom, trochou mlieka, skoricou a lyzicou cucoriedkovej stavy, kava
V: grilovana zelenina s cerstvou zeleninou (kalerab, jarna cibulka, cherry paradajky) s krajcom domaceho chleba a trochou cvikle