Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

smajliQa

purpleness

ja mam strasny pocit ze som jak brav... proste ze som uplna tucibomba. ze za tych 11 dni co normalne sa pokusam jest tak ze som pribrala aj 5 Kil, ktore som krvopotne zhodila... ale viem ze musim jest :( a jasne, ryza a masko, mnam... ja milujem ryzu..

Futuristka

Inak keď sa zamyslím je to strašne zvláštne ako som vždy čítavala články o ppp a vždy som si vravela- nechápem tomu to ako človeku môže tak "prepnúť" mne by sa to (vtedy som si vravela bohužial) nemohlo stať.
R- paradajka, polka papriky a trochu caras mliekom
O- dusená šošovica
S- čerešne
V- cottage

Purpleness

smajliQa,
presne tak, to sa proste len tak z nicoho ti objavilo a chapem ze si z toho bola zaskocena... aj ja som bola, ked sme spolu s mamou niekolko krat aj 2 hodiny preplakali nad 2 chlebikmi so syrom a sunkou.. Alebo naposledy ma to chytilo pri bravcovom mase :D

No a co sa tyka mna, ja som celu svoju pubertu mala na svoju vysku 170cm okolo 64kg.. no a potom bum, za pol roka bolo asi 10 kg dole... menstruaciu nemam dva roky uz (teraz mam 18) a momentalne vazim okolo 53kg... neni to uplne malo, viem, ale ked som mala uz 50-51, bola som na tom psychicky strasne zle, takze som sa rozhodla (aj s maminou podporou) nieco urobit. teraz pravidelne chodim na terapiu k psychologicke, a ta mi vravi ze si mam drzat vahu tych 52-55kg, zevraj ani ona nechce mat zo mna gulku :D

Ale tie myslienky na jedlo, kalorie, nasledne vycitky, a rozoberanie ze kedy spalim tu zmrzlinu a hento masko, sa ma nezbavili..

A inak, smajliQa, nemas niekedy chut na ryzu s masom? ako viem, ze je to asi teraz vela na teba, ale ja len tak, ci nemas na to niekedy strasnu chut... Lebo ja si pamatam, ze ked som bola na tom najhorsie, nemala som chut na nic... vobec nanic, ale postupne sa to zlepsilo tym pravidelnym jedenim :)

smajliQa

purpleness

ahoj :)

dakujem za povzbudenie, snazim sa. myslela som ze tie zachvaty mavat nebudem, ked mi to islo tak pekne, no na desiaty den sa prosto objavili, nechapala som z coho to je.

kolko si mala kil a kolko si musela pribrat,? ja sa neodvazim psotavit na vahu, bojim sa ze mam nenormalne vela,..
ale viem ze asi raz za mesiac budem musiet...

napisem dnesny jedalnicek

R- tuniak, knackbread, kakao
D- dala som si kavu a polyst. chlebik.. strasnu chut som dostala z nicho nic po takej dobe na kavu, tak som si ju dala.

O- slepacia polievka
O- jablko, broskyna
V- slepacia polievka..

kamoska_

Alice 29

pozri si kludne aj moje, vcera:

R: ovsene vlocky s hrozienkami, tekv. semienkami, kokosom, psylliom, skoricou s domacim bielym jogurtom

D: pol celozrnnej zemle s probio citronovym jogurtom a jablkom

O: celozrnne kolienka s vajcom

Ol: pol celozrnnej zemle pokvapkanej ryzovym olejom, kalerab a pred tym zmrzka

V: pizza :)

a hod aj ty, kukneme :)

Purpleness

SmajliQa..
Ahoj, uz dlhsie sledujem co tu pises, aj vas ostatnych.. Ja tiez trpim ppp a zacala som chudnut asi pred dvoma rokmi a pol, a teraz som uz na tom ovela lepsie..
To chcem povedat ti SmajliQa, paci sa mi ze sa tak velmi snazis, hlavne to VYDRZ. Viem ze to zvladnes, lebo podla toho ako tu pises, mas silnu volu. Presne tymto obdobim som si ja uz presla - ked som zacala chodit po lekaroch, a cele sa toto zacalo riesit, aj som samozrejme musela zacat jest normalne. Ale to co popisujes (tie stavy tvojej psychiky) ako sa citis tucna zacnes plakat, to k tomu patri. Ja tomu uz vravim "zachvaty" a ver mi, teraz ta to bude stretavat casto, ale kazdy jeden "zachvat" ta posilni aby si znicila tuto strasnu chorobu a posunie ta dalej, az nakoniec takych "zachvatov" budes mat max raz za pol roka az vobec..
Tak ja len tak :) Drzim vam palce, vsetkym

jajka001_

pozri si moje jedalnicky

pridavam dnesny
rohlik syr natierkovy apetito, cesnak, paprika, kava
veela caju
sosovicova polievka, zemiaky opekane,pecene maso, uhorkovy salat

ALice 29

Prosím Vás ľudia,
mohol by tu niekto napísať ako asi vyzerá normálny jedalniček(myslím človeka, ktorý netrpí ppp). ďakujem, chcem zistiť ako som na tom, prosím

jajka001_

qwertina, ano, je to slabe a ak chces vediet kde co pridat najlepsie by bolo keby si si sama nastudovala odborne clanky a nepytala sa na nete lebo tam sa mozes dozvediet hluposti. urcite ti chyba mnoho latok. jedz aspon ryby a chude kuracie maso. kludne mozes jest pecivo, ak chces zdrave, tak si vyberaj rozne specialne celozrnne atd teraz je velky vyber.tiez tam nevidim strukoviny. ovocia mozes jest ovela viac. kludne ked mas chut na sladke,tak si daj, ovocie, orechy, hrozienka. myslim ze ješ velmi male porcie - ja som si jedlo nikdy nevazila.

lenulik6

10.6.2011 – piatok
RAnajky – jogurt + cornflakes
Obed – ryba + salat + mrkva + mandarinka
Olovrant – kuskus + zelenina + tofu
Vecera – 3 kolace, 20 g jahody, 60 semiacka
Vecera 2 – chlieb + maslo + sunka + paprika
cokoladove cornflakes, 30 g jahod