Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
lenulik6, nemas zle jedalnicky, len napr toto je zle- na veceru je to priveľa
Vecera – 3 kolace, 20 g jahody, 60 semiacka
Vecera 2 – chlieb + maslo + sunka + paprika
cokoladove cornflakes, 30 g jahod
vecera má byt ľahká, tak aby zasytila, nie prejedat sa
vsimni si ako sa stravujem ja, a vazim 56 kil(pri 168cm), co ma dost stve, mam malo pohybu, to preto. by som dala tak dve kila dole, ale nejdem hladovat ani nejak moc riesit jedlo. a smailiqa zje tak tretinu toho co ja.
smajliQa
rozumiem ze sa tak citis, velmi velka, plna tucna... ale nepribrala si urcite... mozno trosicku... ale ktovie, lebo aj tak toho jes malicko stale :) ale tvoje telo si zvykne...
Moja mama mi zavrela odvtedy vahu v skrini dokonca, len aby soms a nevazila... bola som z toho na nervy!! plakala som moc, lebo som si myslela ze uz vazim urcte 60 kil.. ale nebolo to tak, takze pokoj :)
ja som sa vseobecne vyvinula uz velmi skoro (menzes mam od 11tich) a tympadom som uz ako 14rocna vyzerala na 18 :) a mala cely zivot taku vyssiu vahu... nad 60.. ja si myslim ze to bude preto, lebo som si do toho organizmu zasiahla este ked nebol ukonceny rast.. sa tam nieco narusilo..
vsetci mi vravia ze mam pribrat na tych 58kg minimalne, lenze ja sa toho bojim ako cert kriza! nechcem tolko vazit... nechcem.. nemozem.. necitila by som sa dobre, citila by som sa (ako SmajliQa hovori) ako taky brav. :)
ja doplnim dnesny jedalnicek - vecera- dva rohliky s udenym syrom a cibulkou
purpleness, hm ale ked si to mala uz pri 55kg co je myslim ze normalna vaha, aj ked je pravda ze zavisi od stavby tela, no ktovie, a pri kolko kg si menzes mala?
jajka001_
no, tak mi sme uz kvoli tomu menzesu boli asi u kazdeho lekara co existuje :) u gynekologa, na ultrazvuku, u endokrinologa, na genetike.. a vsade mi povedali to iste, ze je to tym schudnutim, lebo moje telo ma malo tukov a nedokaze produkovat hormony... teda takto som to pochopila ja z ich tvrdenia :) mimochodom odvtedy mama nekupuje nizkotucne ale polotucne mlieko.:D
Inak vy ake mlieko pijete? nizkotucne, polotucne alebo plnotucne?
rozhodla som sa aj ja sem prispiet a ukazat ze sa to IDE! :)
dnes som mala zmrzlinovy den :P
R: 40g jahodovo-ovsench vlociek s mliekom
D: syrovy kornutok (pecivo)
O: paprikas s haluskami
velky kopcek vanilkovej zmrzliny
O: McFlurry s ovocim a s karamelovou polevou
V: 1/2 misky paprikasu s haluskami
tenucky platok cerv. melona, 1 marhula
25g detskej kase (Moje prvni kase)
mam mierne vycitky koli tej zmrzke... ale tak je teplo predsa.. nie? :) treba
a este som aj 3 hodiny upratovala (brigadujem tak), a chodila po meste..
Co si myslite? v pohode? papavam aj zeleninu, len teraz akosi mi to nevyslo dneska :D
ahoj, mozno tvoje problemy s menzesom naozaj az tak nesuvia priamo s vahou, su baby co menzes nemavaju - maju anovulacne cykly, to by si mala zistit u gynekologicky, ta ti ale mozno povie hned ze si prichuda