Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Piatok- celý den nič len kava s nizkot. mliekom
Včera- R: jogurt PRO BIA
O: zeleninovy salat
V:zeleninovy šalat
Dnes- R:jogurt Activia
O:nic
V: odtučneny tvaroh 250g
ahoj alexandra...
to co popisujes je hrozne..
prepac, ak si nepamatam, ale aku mas vysku a vahu?
ja sa hanbím. a strašne.včera som bola von a zvracala som 2x pocas toho čo som bola von.uz sa nedokážem ani tam uvolniť.:-( raz som vyzvracala kusok pizze a potom pivo..bilo mi sedce ako šialené.taká som bola nervózna, obhrýzla som si celé nechty, do krvy...ja neviem čo robiť už mi naozaj šibe a neviem čo chcem, a či ma to všetko vôbec význam..myslím teda či ma význam liečiť sa, keď je to aj tak zbytočné mám chuť seknúť zo všetkým prestať brať lieky, a prestať chodiť na terapie k psychologičke a tak.. no a dnes som na ranajky zjedla vanilkový jogurt activiu polovičku..a na obed mama varila maďarský guľáš a knedlik..no ale ja som si uvarila vareny zemiak..a ziedla som ho s trochu stavy..bez mäsa..no a potom tri disko keksy a chytá ma z toho strašna depresia..
:) vyborne, rozmyslas ako zdravy človek, to je uplne fantasticke
jajka, dnes som mame povedala nieco co som ani sama nevedela jak mi z puse vyslo, proste som to nechapala, ale asi by to povedal kazdy clovek co normalne uvazuje...
ze: ,, je jedno kolko budem vazit, hlavne ze budem zdrava,,
este pred dvoma tyzdnami by som sa vysmiala kazdemu kto by mi toto vlozil do ust :)
ano,myslim ze to je fajn vaha, len som chcela vediet ake mas predstavy a ocakavania, ci si uvedomujes, ze musis nieco pribrat, ak chces byt ok a kolko by to podla tvojich predstav malo byt :)
purpleness
ano, mas pravdu, ani ja odkedy sa nevazim, tak nemam take stavy... teda zatial som mala jeden.. mozno aj to je dost, lebo som nedavno len zacala, ale stale lepsie jedno zrutenie, ako ked som to mala kazdy den...
mama mi tiez velmi pomaha,, dnes plakala, ze je stastna... ani som nevedela, ze sa tak o mna boji.. ach...
ahoj jajka... no ja by som nechclea ist nad 54,, myslim ze to je ok, nie??? to by som sa nemala vobec psych. zrutit, a este stale to bude asi idealna vaha???
na moju vysku 166.. co myslis??
musim vam nieco povedat... dnes som pocula rozhovor mojho otca s mojim ujom. boji na dvore..
a ujo hovori otcovi ze... to jaka je chrda, to co robi?? a jaka byvala pekna.. mhm... tak ma to zamrzelo, ale viem ze ma pravdu... tak ma to len povzbudilo do dnesneho jedalnicka... nemam po nom vycitky.. aj ked zaradila som tam toto:
R-spala som dlho, tak akosi nestihla som
D- normalny biely rohlik, trosku parizskeho salatu
O- kura, nove zemiacky s petrzlenkou
O- mam nachystane jablko
V- mam nachystanu slepaciu polievocku