Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

bingham

smajli...uz si to zvladla...bojovala si...a tu je vysledok...

,, je jedno kolko budem vazit, hlavne ze budem zdrava,,

teraz tu pomahaj ostatnym :))

elisabeth_

Futuristka ja tiež nemam triašku. Nejak to nepociťujem a vlasy mi padaju ale nie veľmi.. Ja práveže som stále bez álady, som stale unavena a je mi zima. Dnes mi priateľ dal podmienku že ak nezačnem normálne jesť je medzi nami koniec a to som s ním 2roky viem že ma ľúbi a ja jeho tiež preto sa bojím čo bude dalej..bojím sa začať jesť normálne bez toho aby som pribrala:(

smajliQa

futuristka... je to kvoli jedlu. mozem potvrdit ze ked som jedavala normalne nepadali mi.. potom som nejedla a padali strasne.. a teraz aj ked jem normalne este len 12ty den, tak opat prestavaju padat, uz teraz je to vidno po takej kratkej dobe :)
takze je to preto.

purpleness

´mne ani tak neslo o triasku jak o to, ze ja som do vtedy kavu vobec nepila :D ja som zacala nou zahanat hlad.. vies.. a aby som vydrzala na nohach lebo som nemala silu. nemala som ju mat z coho.

Futuristka

Inak baby nemáte problémy s vlasmi? Mne akosi zase začali padať- neviem či je to z toho že som opäť ubrala na jedle, ale dosť ma to štve...hlavne na temene:/

Futuristka

R- rajčina a polka papriky, 5čerešní
O- slepačí vývar, dusená šošovica
S- latté
V- štvrť melóna a čerešne (neviem koľko)
Ešte bude asi bebe pri telke:)

Purpleness

dneska som mala:
R: 1 jablko, 1 musli tycinka
D: 0,3l kofoly, 2 kopceky zmrzky, maliny, slahacka
O: 40g (za surova) cestovin + perkelt, 15g 70% pomarancovej cokolady - taky neskory obed, lebo bol az o 16.30
a dalej uvidime este :D
a bola som sa doobeda korculovat asi 2hod

ja by som z tolkej kavy chytila taku triasku... vy nie? :)

smajliQa

purpleness, veru, dobre pises,,, boja sa o nas.. ach..
aky jedalnicek si mala dnes ty??

inak ... to co pise elisabeth.. ja som bola tiez na tom tak.. za den som vypila 5 kav aby mi to plnilo brucho, a nic viac... ach... uz to nechcem...

elisabeth_

Purpleness lebo vo štvrtok večer som to prehnala tak som nemala chut na nič, mala som také plné brucho že káva mi bohato stačila a večer som už potom nechcela nič jesč ked som celý den nic.

Purpleness

smajliQa, velmi ma tesi ako napredujes:) Mamka sa boji o teba urcite.. Niekedy si to ani neuvedomime ze az tak velmi. Inak to co si jej povedala ta naozaj muselo stat vela sil, ale je to VELKY pokrok! priznam sa, ja by som to asi este stale nedokokazala... dufam ze ti to vydrzi! ale si na spravnej ceste;)