Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
dnes:
R: jablko, káva
D: jablko a káva
Obed: ryža s orechami, jahody
Ol.: jahody, jablko, káva
V: ľanový rožok, jogurt s vločkami a semienkami
ahoj smajliQa takže meriam 164 cm..važim 53...včera ráno to bola 52,8.ide ma rozhodiť..cítim že som pribrala a že to vidno...je mi do plaču...:(
Ja som si tiež nemyslela že mi bude davať podmienky. Doteraz nepovedal ani slovo ale to mu isto jeho matka natlačila do hlavy kaleráby. Neviem čo ďalej...
futuristka...
ja som na to zas mala opacne. mne bolo jedno zdravie aj vsetko, ale ked sa ma mama spytala ze, chces dojst o vlasy?? tak mi prislo do placu..
lebo ja mam nadherne cierne huste vlasy po zadok... fakt som na ne hrda...
a naozaj by som o ne nechcela prist..
spytam sa ta teda inak:
chces prist o zuby????
Ale ja nechcem pribrať dievčatá!!:/ kvôli vlasom..
purpleness...
on jej to isto povedal preto, lebo nechce aby skoncila zle.. mne to tiez priatel povedal.. a plakal pri tom, viem ze by sa so mnou nerozisiel, lebo ma miluje, ale povedal to, lebo si myslel ze ma tym donuti aby som sa najedla..
vydrzal to so mnou.. a poviem vam, milujem ho preto este viac, lebo tie moje stavy to by vydrzal malo kto..
bingham.. ano ano.. snazim sa :) dakujem za podporu.. aj sa snazim pomoct ked vidim podobre pripady :)
elisabeth... zima ti je preto, lebo telo sa nema cim zohriat. nemas v tele tuk co by ta hrial...vies...ja som mala to iste.,., a tlak kazdy den 89/64
elisabeth_
neviem ako je to medzi vami s priatelom, ale po 2 rokoch chodenia aby ti toto povedal... neviem, ja by som cakala na tvojom mieste od neho praveze podporu, a nie davat ti ultimatum.. ale tak je pravda ze vela chlapov to nechape, ani nechce chapat tieto ppp
no ja mam tiez z vlasmi problem, a zacalo to od toho chudnutia, takze... predtym som mala krasne huste vlnite dlhe, a teraz mam asi tretinu z toho :D ale zlepsuje sa mi to tym jedenim normalne si myslim.. urcite :)