Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

smajliQa

elisabeth

pocity mam zmiesane... teda... za tych 12 dni som mala zatial len raz taky naval stresu a hnevu.. aj som to sem pisala... ale ani ten den co som dostala ten zachvat tak som nepovolila a najedla sa normalne.. s placom nad tanierom, ale predsa.. a na druhy den normalne v pohode...
bol to len ten moment,, taky stav

smajliQa

alexandra ako daleko to mas od BA?
nebudem ta presviedcat ze sa to da, lebo ja som bola na tom tak ako ty..ale vidis, dokazala som to... takze viem ti pomoct..

elisabeth_

SmajliQa naozaj ťa obdivujem som rada že máš takyto postoj.. Je to ale neuveriteľne ťažke žiť s PPP ale ty to isto dobre vieš. A pocity su dobre či sa aj bojíš?

alexandraaa

smajliqa ale to sa neda neda neda! a ešte ak nikto nebude doma, budem sama, to sa neda odkontrolovať. a odkiaľ si?no nebol b&y to zly napadl keby sme sli :)

alexandraaa

smajliqa ale to sa neda neda neda! a ešte ak nikto nebude doma, budem sama, to sa neda odkontrolovať. a odkiaľ si?no nebol b&y to zly napadl keby sme sli :)

alexandraaa

smajliQa

elisabeth...

citim neuveritelne zmeny... ani neviem ci by mi stacila A4ka na to, aby som to na nu vsetko napisala.. je toho fakt skutocne vela..

presla som si tym cim vy... nikdy to uz nechcem... teda, ja viem ze to este mam, ale nevratim sa k tomu. vyberiem si tu lepsiu cestu zivotom.

smajliQa

alexandra....

skusime to inak... co keby sme sa dohodli, ze sa zajtra nepostavis na vahu, a ja ta za to bozvem na kavu? :)