Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

smajliQa

purpleness

sem tam to aj ja porusim, ze poviem si ze budem mat na desiatu napriklad tuniaka a rohlik...

ale ak mam v tej chvili chut na sladke, zamenim to napriklad za cornflaky s jogurtom, alebo tak...

ja si musim ale jedalnicek planovat dopredu, kedze chodim do prace a bravam si jedlo tam.. ale mam urobene take mensie zasoby, keby som napriklad na olovrant nemama chut na zeleninu co som si z domu zobrala, tak tu v kosiku mam napr. jablcko, banan...

chapes...

v chladnicke mam v praci momentalne dva jogurty, polievku, acidko,

proste... snazim sa to robit tak, ze aj ked mam z coho vyberat, tak sa pokusam vyberat sacharidy do obeda, a nieco light na vecer.. preto mam vzdy v jedalnickoch ako poslednu polievku.. na veceru.. lebo je zdrava, je to teple jedlo, a nebude ma v z nej v noci boliet brucho..

inak ja som tiez svoje jedalnicky nikdy nedodrziavala, ale to bolo este pri tych problemoch... ze aj ked som si pvoedala ze co a jak, nikdy sa mi to nedarilo, ale teraz musim :)

Purpleness

inak smajliQa, ty si vzdy takto planujes jedalnicek? a vzdy ho dodrzis aj? paci sa mi to, ale ja by som to asi porusila :)

Purpleness

alexandra, ach jaj :( ja som sa dneska tiez vazila a potesim ta, mala som 53,4kg :D naposledy som mala nejakych 53,1 takze vidis... ja som bola tiez z toho najprv v rozpakoch, ci sa mam tesit, byt smutna alebo neriesit to, ale zistila som ze najlepsie je vazne neriesit to.
hrozne ako sa trapis :( prosim, nezvracaj uz dnes, naozaj, dodrz svoj slub! :) a mozes si dat aj viac ako salat, co takto jogurt este k tomu a potom ovocie? :)

smajliQa

dnes takyto jedalnicek

R- kakauko
D- cornflaky s jogurtom
O- zemiaky s petrzlenkou, caj
O- ovocie ( jahody, jablko)
V- polievka

alexandraaa

zasa som to posrala

ranajky: grahamovy rožok s paprikou- vyzvracane..važila som sa pred tym ako som šla zvracať.. 53,3..po tom ako som sa vyzvracala 53,0..
obed: polievka paradajková, granadír, čokoláda, čipsy..už len myšlienka že som pažravá ma deprimovala..po vyzvracaní 52,9..inak vecer si dam šalát a slubujem si že to nevyzvcam a že nebudem mať ziadne vyčitky..od zajtra budem jesť normalne

Purpleness

Linguistics
ja napriklad jem pecivo, ale nic ine ako pravy celozrnný chlieb nevlozim do ust :D a este mozno nejake knäckebroty... Konkretne jedavam Slatinsky chlieb celozrnny, a myslim ze to je urcite zdravsie ako biele rozky :) Skus ho. Podla mna take ze viaczrnne, celozrnne a tmave pecivo je len reklamny tah. Nic z toho neobsahuje pravu celozrnnu muku, jedine celozrnne pecivo.

Linguistics

Chcem sa vas spytat dievcata, ked nejete pecivo, tak co jete? Len zeleninu? Je to dost syte? Ja som si teraz chcela kupit aspon viaczrnny chlieb a tam zlozenie - psen. muka 40%, razna muka 6.5% + ze to obsahuje nejake vlocky, semena lanove, slnecnicove atd. To toto je 'zdravsie'? Ved to tiez ma kopec muky :/

smajliQa

ano..presne tak... ak uz tebe samej nezalezi na svojom zdravi, tak to urob aspon pre mamu, ktoru urcite velmi lubis... bude stastna.. isto aj teraz citi, ze ńie je vsetko v najlepsom poriadku.

Purpleness

chapem ze sa jej to bojis povedat, priznat sa, lebo sa bojis jej reakcie, ale naozaj, dalej to tak nemoze ist... a chces ist na VS? niekam do ineho mesta? alebo ostavas doma? lebo ak odides, budes uz na vlastnu zodpovednost sa starat sama o seba, a ktovie ako to zvladnes pokial nebudes uplne zdrava... smajliQa ti radi dobre, musis jej to povedat, mama je len jedna, ona ta urcite pochopi! mozno bude nestastna, ale myslim ze ti urcite pomoze! mozno sa bude trapit, ale nedovol jej to, preto sa snaz uzdravit, aby mala z teba radost a netrapila sa. :)

smajliQa

dobru noc... a rozymslaj nad tym... radsej nech ti pomoze teraz, ako by mala o teba prist.. predstav si ako by trpela potom...