Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

smajliQa

mozno v tejto chvili tvojej mame neublizujes, ale az sa raz zrutis, alebo nebodaj zomries.... az si raz ublizis viac ako dokazes zniest, potom jej ublizis ovela viac, ale to uz bude neskoro,,,

toto nema s PPP nic spolocne, toto je ovela horsie,....
ale ako prva by mala o tom vediet tvoja mama, a az potom psycholog

alexandraaa

a ako vyzera taky idealny psycholog?? čo zažívaš keď si tam ty? ja neviem či len sama seba nahováram že mi sadla..ale nie ved v skutočnosti si uz neublizujem ano stallo sa čo sa stalo....ale tak predsa nejaky ten význam to má len to ide velmi pomaly

alexandraaa

no a naši o tom samozrejme vedia..teda...už si myslia ze v ramci stravovania som VYLIECENA...moja mama koli mne schudla velmi vela kil za ten čas co som ja bola na liečení velmi sa trápila a ja jej to nechcem zopakovať...takže,nech je mamka stastna

smajliQa

alexandra... je sice pekne ze si s nou rozumies.. ale mozno ti sadla len ako clovek. ako doktor ti vidim zial pomoct nevie.

alexandraaa

No tak teraz mám 19..inu nechcem..s touto si rozumiem aj keď,,neviem proste v meste mame iba ju a jedneho psychologa a chlapa urcite nechcem..tak neviem..

alexandraaa

dostala som sa na ZS do zlej triedy..medzi 22 chlapcov a medzi 5 dievčat..všeke dievcata boli este vyschnute a ploche..ja som bola o trochu viac vyspelejšia ako oni a tak sa mi zacali chlapci posmievať.zacali ma slovne denno denne urazat, psychicky ma zničili a stalo sa že ma aj udreli..robili mi naprieky zosmiešnovali pred celou triedou hovorili ze mam prestat jest lebo prelomim stoličku na ktorej sedím, pri tom som mala 50 kilogram pri výške 160..tak som si po skončení ZS povedala ze STOP!! že ak budem toto zažívať na strednej tak sa zbláznim a nevydržím to.pamätám sa ako som prišla domov v rukách som drzala vysvedcenie (9rocnik) ..bol obed a ja som bola strašne hladná..dala som si nektarinku,..a od vtedy to šlo..nejedenie zvracanie,prejedanie..do toho som sa zacala rezat a mala som uz aj pokusy o samovrazdu a nie jeden,nie dva,nie tri..taky je moj debilny zivot, tych myslienok sa neviem uplne zbaviť a bude zazrak ak toto všetko raz skončí :(