Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Futuristka: ale ja potrebujem schudnut :)
R- dva plátky celozrnného chleba
S- detská zýživa
O- jogurtový nápoj, tvaroh(odtučnený) s džemom
V- (bude) polka cottage-u
A plánujem LEN balík grahamových tyčiniek(70g) tak mi držte palce nech k tomu nenabalím ešte 120iných vecí ako zvyčajne:/ lolitka a ja mám pocit že jem málo hh:P
ja dnes iba jogurt potom kava,voda,caj
kamoska: veru tak :D
elisabeth...
nech ta to nemyli tie kcal tej repy.. to tak mozno za cisto uvareneho stavu. ale ak si ju jedla zavarenu tak tam je kopa sacharidov, je to v naleve.. no..sak vies co myslim...
smajli - slepacia polivka pre dusu? :))
ja dnes:
R: ovsene vlocky s hrozienkami, makom, psylliom, skoricou, tekv. semienkami s bielym jogurtom
D: 1/3 hrudkoveho polotucneho tvarohu s lyzicou cucoriedkovej stavy a 2 broskynami
O: zeleninova polivka so zemiakmi a krajcom pol-celozrnneho :) domaceho chleba
Ol: 1/3 toho hrudkoveho tvarohu, co na desiatu s klickami, 3 cherry paradajkami, 1 jarnou cibulkou a platkom toho chlebika, potom bol este kopcek zmrzky
V: planujem tu zeleninovu polievku
V2: kefirove mlieko s lyzicou cucoriedkovej stavy (dnes bude aj toto, isto budem hladna :) )
- kava, caj a 5 Tibetanov :)
- drzte sa a krasny den!
takže dnes
R:jogurt 125g (104kcal),kava s nizkotucnym mliekom
O:odtucneny tvaroh 250g (178kcal),jablko 170g (106kcal)
V:červena repa 200g (72kcal)
dnes planujem opat slepaciu.. zistila som ze mi robi velmi dobre.. nenavidela som tu polievku, ale je asi najelpsia, najvhodnejsia na pokazene telicko :D
no a potom este to zvyknem striedat so zeleninovou...
moj dnesny jedalnicek zatial:
r: 30g celozrnnych cerealii s mliekom + 2 marhule
o: tekvicovy privarok so zemiakmi + bielko z 1 vajca na tvrdo
asi 2PL ananasoveho sorbetu, a spominane oriesky s hrozienkami
na veceru planujem paradajkovu polievku a este aj jogurtik a mozno este nieco :)
ach taaak, uz tomu rozumiem :) aspon ta v praci nic nepokusa :D mna tu doma vsetko... prave som zjedla oriesky s hrozienkami... ale dost ich bolo :D ale ked som mala na ne chut, lebo som ich uz dlho nemala :/ ta polievka na veceru je super, aj ja to mam rada, lebo zasyti, a je zdrava :) mnam :) aku budes mat dnes? :D