Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
pol chlebika s maslom a salamom {po malom), kava
chlieb maslo syr paprika tri redkovky
fazulovy privarok , klobasa, chlieb
jeden keksik bebe dobre rano
dva kusky makoveho kolaca
- to je snad vsetko,dufam
:(((( z mojej večere nakoniec nebola len červena repa.Mama mi nabrala k tomu aj ryžu a bola pri mne kym som to nezjedla a potom mi hovorila že vyzeram ako taky papek že mam kruhy pod ocami tak musim jest a pred dakou hodinou som zjedla aj krupicovu kasu a okrem toho dake pečivo a nanuk:( viem že mama mi chce len dobre a to pečivo a nanuk je už moja vina lebo som si povedala že dobre zacnem jest normalne lenže ja normalne jest neviem bud jem všetko doradu ked už zacnem alebo jem takto striedmo a som štastna. Tak som si dala prehanadlo a od zajtra nasleduje moje postne trojdnie.Potom si dam prijem 3200kcal denne a uvidime ci priberiem-dufam že nie chcem sa drzat na tejto vahe lebo sa takto citim najlepšie.. Vážila som sa včera večer a bolo to zas mojich 49k:))) tej vahy sa chcem už drzat stale
kitti..
prepac, nemohla... bola som hlupa a liecim sa s PPP.
nikdy to nikomu uz neodporucim.
dnešok:
R: jablko
D: káva s mliekom
Obed: kuskus s orechami a biely jogurt
Ol.: dve jablká
V: vločky s orechami, hrozienka, jogurt, maliny
no baby. ja som sa dnes strasneee prejedla. az mi je zle...fujha..., ale uz to musim zacat nejako riesit. mam 160cm a 57kg. teraz urcite aj 59 :D
potrebujem schudnut cca 3-4kg a spevnit brucho. teraz posledne 2 dni som bola na korculiach cca hodinku, ale kazdy den sa to neda robit :( uz mam modriny na nohach. chcela by som mat pevnu volu ako niektore z vas :( niekedy aj ja som mala. teraz beriem b-komplex, lebo mam mensie problemy s travenim :(
no baby. ja som sa dnes strasneee prejedla. az mi je zle...fujha..., ale uz to musim zacat nejako riesit. mam 160cm a 57kg. teraz urcite aj 59 :D
potrebujem schudnut cca 3-4kg a spevnit brucho. teraz posledne 2 dni som bola na korculiach cca hodinku, ale kazdy den sa to neda robit :( uz mam modriny na nohach. chcela by som mat pevnu volu ako niektore z vas :( niekedy aj ja som mala. teraz beriem b-komplex, lebo mam mensie problemy s travenim :(
no tak som zmenila svoju večeru dala som si asi 2-3 lyžice zemiakovej kaši a stavu prírodnu bruško mam sýte a necítim sa nijak vinná nemám zlé myšlienky naopak som rada..že som napapaná, a nemusim riešiť jedlo.ach keby to vydržalo
že schudneš s týmto máš zaručené ale potom si dáš napríklad k tomu čo ješ trz na obed trebars zemiaky a nabereš natom o 5 kg viac ako si mala pred chudnutím...mala by si uberať postupne nie nárazovo