Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
strašne sa hanbím..zato aka som..čo ak ma nebude mať rada alebo co ak sa zacne koli mne znova trapiť to nechcem..idem spať som unavená boli ma hlava nič nevládzem :( tak dobrúú
tak preco hovoris , ze o tvojich problemoch vie,, ked o tom v podstate nevie?????
mysli si ze ti uz nic neni, ze si ok,,, a ty si sa absolutne nevyliecila. to nie je dobre...
preto som navrhla mamu, lebo ta ta ma zo vsetkych najradsej, aj keby si neviem co urobila, vzdy to bude tvoja mama, a nenecha ta v tom
mama o mojich problemoch vie, ale nepoviem jej že to stale pokračuje, že si mám chuť ublizovat, ze zvracam,ze vyhadzujem jedlo,že sa bojim najest,ze som pritom strasne nervozna...toto jej mam povedať? na toto sa NIKDY neodvážim.o chvílku odchádzam na VS..ak boh dá..tak načo
mama o mojich problemoch vie, ale nepoviem jej že to stale pokračuje, že si mám chuť ublizovat, ze zvracam,ze vyhadzujem jedlo,že sa bojim najest,ze som pritom strasne nervozna...toto jej mam povedať? na toto sa NIKDY neodvážim.o chvílku odchádzam na VS..ak boh dá..tak načo
podla mna by si to mala povedat mame...
ale to je len príklad..proste hocikedy v noci sa m irozbucha srdce nemožem spať revem..potom to príde a je mi ok..spím kludna..no ale uz som natom s tym lepšie..čo sa toho týka
robím to napriklad ked ziem niečo co som nechcela, len nanutenim a nemozem to vyzvracat--koli tomu ze nesom doma sama a niet nikam uniku..je vo mne napetie strach z pribratia tak si ublizim...
lenze to su dva rozdielne problemy u teba.. jasne ze mozno jeden sa objavil vdaka tomu druhemu, ale...
tu su baby aj anorekticky, aj bulimicky, aj holky trpiace PPP... ale myslim ze ziadna sa nereze...
to je pripad pre psychaitra.
naozaj,,,, a treba to riesit....
preco to vlastne robis,?? je ti potom lepsie?
lenže ja mam problem aj so stravovaním..nechcem riesit problemy rozdielne..a k psychiatričke vztah nemám
vies... nechcem sa ta dotknut,, len ti poradit,.. podla mna s tymto psychologicka nic nezmoze... s tymto ti musi pomoct psychiater.....