Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Purpleness

tie jazvy ti uz ostanu zrejme navzdy..:/ ach jaj, no dievca mas to tazke, ale tak kto nie? :) aspon ze ta psychologicka je dobra, a mas si s kym pohovorit :)

alexandraaa

mám jazvy na rukách a stehnách..lutujem to..ale čo sa stalo sa už neodstane :-( na liečení som bola áno..a navštevujem aj psychologa, beriem lieky...no psychiatrička mi znížila dávku, mám pocit že mi to pohoršilo..ale to preto mi znížila lebo jej klamem...neverím jej dôverny vzťah mám iba so psychologičkou a s nikým iným..no a nedávno sa to stalo lebo už osm to všetko nemohla vydržať :(

Purpleness

alexandra,
to naozaj? to az tak? :( preboha... a bola si aj niekde na lieceni? alebo navstevujes psychologa? sebapozkodzovanie je hrozne nebezpecne... hlavne na psychiku. A nedavno si si znova ublizila? preco?:( asi si to uz nemohla vydrzat a naval emocii ta premohol...

alexandraaa

Purpleness
aj mne mama skryla váhu..ale to som bola nenormálne nervozna šla som na hotové odvážiť sa a váhy nikde..začala som sa obzerať v zrkadle..a tak potom som si začala vyrezavať na stehná rozne nápisy žiletkou ako NEZRAT a podobne ale to bolo pred cca 2 rokmi alebo pol rokom? ja neviem no hlavne je ze si uz NEUBLIZUJEM. aj keď...nedávno sa stalo..

Purpleness

smajliQa
oj, ja by som aj sla na kavu (aj ked ma nikto nepozval:D )ale tak nepozname sa velmi dlho, ale som z BA :)

Purpleness

ja este doplnam jedalnicek, na veceru som si dala paradajkovu polievku so syrom :) a este 1 marhulu
A este predtym som si bola zabehat, lebo som mala neskutocnu chut ist von!! som bola stastna, velmi :) endorfiny su super vec

Purpleness

alexandra, ta vaha je zradna... tiez sa pohybujem na takej co ty, a obcas velmi zavazi na mojej nalade co tam uvidim, ale vzdy si poviem, ze ved tych 300g +- je len preto lebo som sa predtym napila, alebo som rano nebola na vecku... proste ako to uz bolo predtym spominane, treba sa vazit v ten isty cas, a urcite to obmedzit na 1x za tyzden... ako som uz povedala, mne pomohlo ze mi mama schovala vahu do skrine :D (ale nasla som kluc tak niekedy sa odvazim :/) som hlupa, viem :)