Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
purpleness
nesportujem vobec.. nemamc as, stale osm v praci.. aj to ma fakt sere ze proste nemam cas... a este tyzden mat nebudem.. jaj.. brucho mam jak tuniak proste, to citim...
smajliQa, znova myslis negativne? lebo podla mna to vidis len ty tak... vies co myslim? aj ja som mala ten pocit... a este aj ze mi vsetko bolo male, a to som pribrala len 1-2kg... aj brucho sa mi zdalo ze mi trcalo z nohavic na bokoch... je to neprijemne, ale garantuje ze si to nikto z okolia nevsimol len ty :) (a mozno si ani nic nepribrala lebo nejes toho vela:) )
a sportujes teraz?
ved si ju dajte na polovicu, ale nikto ti ju nekaze dojest tu polku celu, chapes.... hlavne jedz pomaly, aby ti telo mohlo ukazat, kedy uz ma dost..
smajli, len vies, jeden kusok... to sa ani penazne neda rozdelit :D najradsej by som tak... Len sa bojim ze priberem, lebo ved pizza.. Raz som si dala dva vacsie kusy a pribrala som :/ mozno to bola len nahoda (bol vtedy spln :D )
ja si myslim ze mozno zvladnem tu polku :) snazim sa vyhladnut aspon dovtedy :D drzte mi palce
od kedy jem noramlne, uplne mi zmizlo vyrysovane brusko... proste som ho mala chude a bolo vidno uplne vsetko.. aj po bokoch vytvarovane od cvicenia,, a teraz??? nic :(
len koza a tuk. .
purpleness...
celu pizzu zjest je total hlupost,, a aj polku... dohodni sa s nejakou kamaratkou, ze si date na polovicu... poviem ti jeden kusok ta nezabije.. je to to iste ako keby si si dala rohlik a sunku..., syr..
s jednym kuskom nic nepokazis, telo sa ti odvdaci ze dostalo nieco dobre, a aj nieco ine na co je zvyknute a hlavne teple....
co ty na to? :)
Kitti
to je vyborne ze si sa z toho dostala :) Ak mame podporu tak to ide... Ale preco si potom pytas od smajliQy diety? Inak korculovanie je super, ja to milujem :) aspon sa pri tom tak moje srdce nenamaha ale za to sportujem :)
prosim vas.. potrebujem pomoc..
Dnes idem na stretavku do pizzerie, a velmi sa bojim... Predtym bol moj dost velky problem jest pred druhymi, ale to som uz nejak z casti prekonala, ale pizzu? Bojim sa ze vsetci si tam daju pizzu, a ja nechcem vyzerat ako socka... a mame som slubila ze si dam, ale BOJIM SA... v ramci svojej liecby by som to mala zvladnut, ale potrebujem podporit..
Dneska som zatial mala:
R: 30g celozrnnych cerealii s mliekom + 1 kiwi, 1ČL medu
O: 2 krajicky celozrnneho chleba, 1 Apetito syr, 1/3 rajciny
1 croassant s nugatom (60g) :/
No a teraz kedze som nemala poriadny obed (mala som prijimacky na VS tak preto) tak som mame slubila ze tam vecer si dam tu pizzu... Lenze furt je tam ta chut nejako ju oklamat... prosim poradte :(
smajliQa to je v pohode...
no a teraz Vám napíšem svoj pribeh. ked som mala 15 rokov dostala som sa na intrak. mala som 50kg. a co sa tam robí? iba zere. tak som za pol roka vysla na vahu 63kg. no a potom zacalo peklo. za necele 2 mesiace som schudla 16 kg. nejedla som nic. max jablko denne. robila som 300brusakov denne. kocky som mala, ale ked si to moja mama uvedomila, ze kam to ide, ze sa stava zo mna anorekticka, tak ma poriadne vyfackala :D a povedala, ze ak nebudem jest, tak ma zavrie do nemocnice :D no a zacala som jest. moja vaha sa ustalila na 55kg. teraz mam sice 57kg, ale som stastna, ze ma vtedy zastavila. aj ked moj zaludok nebude to co predtym.
takze baby berte si ponaucenie. ziadne drasticke diety. treba cvicit. mne sa tiez neche, ale treba sa dokopat :)
nemusis mi hovorit ake to je, mam to za sebou. som zivy prikald toho, ze to ide,,,, len treba pevnu volu