Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
banan je do diety uplne nevhodny futuristka...
R- plátok celozrnného chleba, jablko
S- čerešne
O- tvaroh s džemom
V- čerešne
A ešte niečo bude, uvidím že čo..
Inak čerešne sú pri chudnutí celkom fajn nie? Neobsahujú toľko cukru ako napríklad banán?!
Ja som sa nakoniec rozhodla, ze si ziadne plavky nekupim, k vode ma aj tak nikto nevytiahne.
Inak tie zrkadla su fakt strasne, zo vsetkych moznych uhlov som sa videla :( Ale niekedy sa velmi obzeram, asi to zalezi od toho, v akej optimistickej faze sa nachadzam.
ja si radsej plavky neksusam v obchodoch., bud si objednam cez internet, alebo si ich kupim a skusam si ich doma.. proste v tych obchodoch maju strasne zrkadla..
Ja som mala dnes na ranajky 'celozrnny' chlieb s kremzskou horcicou. Sla som do mesta kupit si plavky, ked som sa v tych zrkadlach videla, tak som sa v tej kabinke rozplakala, dosla som domov, a zozrala tanier spagiet s kecupom a 2 kaizerky s dzemom. Vyborne, gratulujem si.
tak ja som mala dnes ovocny den :)
som nakoniec nic nevarila, nemala som cas... tak som len pobrala hlupsoti z domu do prace :)
R- 1x jablko, kava
D- 2x jablko, marhule
O- cornlfaky, jogurt, caj
O- kakao
V- 2x jablko, knuspi 5 kuskov
no hrozny jedalnicek dnes.. ale tak apson mam vitaminov habadej. zajtra napravim :)
no damy, dnes toho bolo (je) pozehnane, ale nehanbim sa :)
R: ovsene vlocky s hrozienkami, tekv. semienkami, kokosom, skoricou, mletymi lieskovymi orechmi, psyliom s bielym domacim jogurtom, dva kusky babovky
D: jablko, tri kusky babovky
O: zeleninova polievka, celozrnne kolienka s paradajkovou omackou
Ol: vraj celozrnne hobit keksy :D
V: planujem polievku, tak uvidime, ako vyda :)
- pekny den a chodte si par krat k zrkadlu povedat, ake ste krasne a uzasne kocky :)
noo, tak to zvladnes tie 4 dni! :) leto je tu! :)
purpleness
ja vazne nemam cas!!!! do 18teho som zavreta v robote.. proste stale som tu.,.. mam chvilku casu cez den na to ist sa napriklad osprchovat alebo si skocit do banky alebo nieco...
proste okrem toho ze si robim svoju robotu, tak mi dali aj kolegovu a este aj prevadzkovanie.... ale uz iba 4 dni a koncim!!!!a potom hor sa na korcule, tenis... bowling, plavat.. a vsetko..
dobre, budem sa snazit! :) dakujem
ja som sa tiez prestala hybat uplne ked som sa zacala liecit... ale to aj preto ze bola zima a v zime sa moc veci neda robit :D A co takto cez vikend? skus si vybehnut na chvilu von. Aj psychike to pomoze :)