Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
jajka
tak to mas urcite pod 55kg, ak si sa vazila aj s botami! teda myslim.. ale ktovie aku hnusnu vahu tam mali... vaham u lekarom nedoverujem :D
No, takze nakoniec som tu pizzu zvladla... teda polku tej pizze:) Najprv som sa citila hroozne plna, bolelo ma brucho, ale pomerne dost rychlo mi vytravilo :) (ved som od 13.00 nic nejedla...) som rada, pretoze davnejsie som mala hroozne to travenie... takze sa to lepsi casom :) hlavna je pravidelna strava! (dufam ze nepriberem, lebo vcera bol spln :/ )
banany sice zasytia na dlhu dobu, ale maju vela cukru... a hrozno tiez, ale hrozno mi tak nevadi..
najviac milujem jahody.. tych by som sa nevzdala za nic...
dnes mam nachystany fajny jedalnicke potom napisem :)
banány sú fajn. zasýtia na dlhsiu dobu, a obsahuju vela zdravych latok.
Smajli to s hroznom som myslela že s banánom ide ruka v ruke čo sa cukrov týka..čiže ho nejem ale ani mi nikdy nejako velmi nechutilo to jablk a jahod by som sa nedokazala vzdat
R-káva s mliekom
D- káva
Obed- jogurt s vločkami, orechy, 2 Racio
Ol.- čerešne, jablko, káva
V-biely jogurt, pšeno s orechami a hrozienka
graham. rohlik, brynd. pomazanka, dve redkovky
4 fornetti syrove
zemiaky, kur. rezen, mrkvovy salat
- vecera zatial este nic, porozmyslam
a mam 55 a nieco kil :) oblecena a v botach a nie nalačno. som sa vazila u lekara
futuristka... ja mam ceresne rada :) podla mna su uplne v pohodicke.. taktiez aj jahody :))
no a to hrozno ti zavidim, mnam dala by som si :)
Smajli to ja predsa dávno viem:)) a hrozno s ním idem ruka v ruke, ale chcela som hlavne koment na tie čerešne...