Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Purpleness

jajka
tak to mas urcite pod 55kg, ak si sa vazila aj s botami! teda myslim.. ale ktovie aku hnusnu vahu tam mali... vaham u lekarom nedoverujem :D

Purpleness

No, takze nakoniec som tu pizzu zvladla... teda polku tej pizze:) Najprv som sa citila hroozne plna, bolelo ma brucho, ale pomerne dost rychlo mi vytravilo :) (ved som od 13.00 nic nejedla...) som rada, pretoze davnejsie som mala hroozne to travenie... takze sa to lepsi casom :) hlavna je pravidelna strava! (dufam ze nepriberem, lebo vcera bol spln :/ )

smajliQa

banany sice zasytia na dlhu dobu, ale maju vela cukru... a hrozno tiez, ale hrozno mi tak nevadi..

najviac milujem jahody.. tych by som sa nevzdala za nic...
dnes mam nachystany fajny jedalnicke potom napisem :)

lenulik6

14.6.2011
Ranajky – chlieb, kukuricovy salat, 3 cherry paradajky

Desiata – nektarinka

Obed – kur. Prsia, tarhona, uhorkovy salat

Olovrant – chlieb, vajicko, sunka, syr, redkovka

Vecera – to iste co na obed (ale bolo to uz dost neskoro) 

Futuristka

Smajli to s hroznom som myslela že s banánom ide ruka v ruke čo sa cukrov týka..čiže ho nejem ale ani mi nikdy nejako velmi nechutilo to jablk a jahod by som sa nedokazala vzdat

silvus28

R-káva s mliekom
D- káva
Obed- jogurt s vločkami, orechy, 2 Racio
Ol.- čerešne, jablko, káva
V-biely jogurt, pšeno s orechami a hrozienka

jajka001_

graham. rohlik, brynd. pomazanka, dve redkovky
4 fornetti syrove
zemiaky, kur. rezen, mrkvovy salat
- vecera zatial este nic, porozmyslam
a mam 55 a nieco kil :) oblecena a v botach a nie nalačno. som sa vazila u lekara

smajliQa

futuristka... ja mam ceresne rada :) podla mna su uplne v pohodicke.. taktiez aj jahody :))
no a to hrozno ti zavidim, mnam dala by som si :)

Futuristka

Smajli to ja predsa dávno viem:)) a hrozno s ním idem ruka v ruke, ale chcela som hlavne koment na tie čerešne...