Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

smajliQa

purpless

ja som zacala s chudnutim presne 16 septembra, pamatam si to presne na stotinu.... a potom uz iba trapenie...
a jo, hlavne ze sa da telo do poriadku, to uz je jedno kedy, mas pravdu.. ale keby som si mohla vybrat, tak radsej az po dovolenke :D:D:D:D:D

Purpleness

smajli, a odkedy si ty zacala s chudnutim? ze ako dlho to trva co si schudla.. mne nabehol vtedy raz az ked som pribrala asi 5kg.. ale vsetko to zavisi od typu cloveka. Mne lekari vraveli ze mozno casom si telo zvykne na tu vahu co mas, a dostanes menzes. No co uz, ani vyvolavacky nepomohli :D Tak ja dufam ze ho dostanes v spravny cas! a je jedno vlastne ci aj pocas dovolenky, hlavne ze je... :) uvidime

smajliQa

inak co sa tyka menzesu, tak ja nemam od februara, a myslela som, ze ked zacnem normalne papat, tak sa aj dostavi, a stale nic.. teda sak jem normalne este len 16ty den, tak necakam hned zazraky, ale tak, dufam teda ze mi to nedojde akurat pocas dovolenky.

Purpleness

silvus, nezhadzuj tie 4 kila :( neverim ze by si vyzerala potom lepsie ako teraz! nepoznam ta, ale jednoducho to tak urcite nie je! Nikto kto ma 40 kil nevyzera krasne a zdravo (mozno iba 10rocne dievcata). Ved sa necitis fajn? a co ludia ktorych poznas? vsimli si ze si trosku pribrala? ci to vidis len ty sama?(alebo teda vaha to ukazuje..)

Purpleness

ja vcera:
R: asi 150g tvarohu + 1 broskyna
D: 1 jablko
O: zapekaný karfiol s cestovinami+1 rajcina
2PL ananasoveho sorbetu, oriesky s hrozienkami :/
O: nebol
V: znovu trocha zapekaneho karfiolu s cestovinami+ 1/2 papriky, ceresne

planovala som len jogurt na veceru, ale co uz :D

silvus28

ráno sa postavím na váhu a + 1 kilo!!! Takže oddnes ešte viac obmedzím stravu
Včera:
R: káva
D: káva
Obed: ryža s orechami a hl. šalát
Ol.: čerešne, káva
V: tekvic. kocka so syrom, 2 rajčiny a hl. šalát

Dnes plánujem:
R: káva
D: čerešne
Obed: jogurt s vločkami
Ol.: káva
V: jogurt, kuskus

Musím zhodiť tie 4 kilá čo som od januára pribrala, teraz mám 44.3!!!

smajliQa

jajka, ved jasne, ide o psychiku... som rada, ze sa ti podarilo :))

a purpleness

jasne.. skus sa na digitalke odvazit na koberci, potom niekde na dlazke a tak,, vsade inak vazi... ja som sa preto vazila vzdy na rovnakom mieste... :)