Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
no napis napis..... porad.. som zvedavaaa :) ja tiez chcem nejaku specialitku na obed.... ale tak dlho som si odopierala normalne klasicke obycajne jedlo, ze teraz sa tesim aj nan:))
no smajli, asi to je tym pocasim :D ale nie.. neviem, mozno si unavena a nemas na nic naladu a tympadom ani na jedlo... ale to prejde! uvidis, treba jest aj ked nechceme a nemame chut :) sama vies.. ako vravis ked uz si tak daleko dosla, bolo by nezmyselne teraz si to pokazit :)
ja prave nemam na nic chut, lebo som akurat pred hodinou jedla a umyla si zuby, a potom nemam na nic chut este dlho :) (ale na obed sa tesim, lebo bude zdravy mnam - potom napisem ze co ;) )
ahojte baby... ako sa drzite??? ja mam po ranajkach a akurat desiatujem, no nic moc dnes.. teda nemam akosi na nic chut.:( ako je to mozne? vzdy mam na nieco chut.. ale teraz?? nic.. ale nechcela som vynechat, ked uz mi to tak ide, tak som si dala aspon suchare s cajom
alexandra,
preco sa bojis doktorky? ved ona ti neublizi, len pomoze :D ver mi, niet nad to mat pravidelny cyklus (ta prava to hovori, co si ho este po dvoch rokoch nedala dokopy :) ) Ale vazne teraz. Ak mas s tym problem, a mamina to zisti, je to len dobre. Zajdite za lekarkou a nieco vymyslite. A ako dlho nemas?
nikki
ahoj, no ja som na tom podobne ako ty s tym olovrantom... malokedy ho mam, takisto aj desiatu mam len vynimocne. myslim ze je dobre ked si ho tam zaradila, uz len kvoli tomu behaniu. Ja tiez chodievam behat, a viem ze je to namahave, takze treba trosku zvysit prijem :) Aj si si to dobre nacasovala, lebo malo by sa nieco riadne zjest hodinu a pol predtym nez ides behat, aby si mala silu, takze super! :)
inak sa mi paci vseobecne tvoj jedalnicek.. kolko veci by som si z toho dala, ale treba to uvarit a to sa mi nechce :D
ja vcera:
R: 30g celozrnnych cerealii s mliekom+asi 80g jahod
D: -
O: zapekany karfiol s cestovinami+1 rajcina, 2PL ananasoveho sorbetu
O: asi 125g odtucneneho tvarohu+ceresne
V: miska cerveneho melona, oriesky s hrozienkami, 25g Mojej prvej kase
inak ja sem kavu a caje nepisem, kedze si ich nesladim tak to ani neratam za jedlo :)
no na jedeni malo resp tekmer nejedeni nie je co obdivovat!je to forma "trestania"sa,tieto baby sa vobec nemaju radi!v nenajedeni sa nevidim ziadne hrdinstvo!je to ako nadychnut sa len 3x za minutu alebo miesto toho,aby si si natankovala auto ho budes tlacit:) ziadna logika v nejedeni nie je!je to palivo a tak to aj treba brat,kazda jedna z ppp bab jedlo miluje a nenavidi,to je chore a na tvojom mieste by som tieto stranky rychlo opustila,ak mas co i len nabeh na podobny pruser. ver mi,ze vacsina tychto kociek by rada vratila cas,keby to bolo mozne a nikdy sa na ziadnu dietu nedala.som jedna z mala,co sa z toho dostala a nikdy by som sa do toho stavu nechcela vratit,to nie je zivot ale zivorenie.
Ja viem, ze silvus ma problem. Sledujem to tu kazdy den, a asi som to nemala robit.
Ja jednoducho nechapem toto, ludia vravia, ze ked zacnes malo jest, tak telo vsetko uklada, a clovek nechudne. Ale jak pozeram, baby chudli. Ja to nejkym zvratenym sposobom obdivujem toto, tak malicko jest. Ja som sa snazila obmedzit, ale sa mi o jedle aj sniva :D
dnes
r: ovsene vlocky,domaci biely jogurt s lyzickou medu,skorica,kokos,maliny,ceresne
d: cottage chilli
o: brokolica,kuracie prsia,hermelin-zapekane plus zeleninovy salat
dnes som chcela vyskusat ze si zaradim do jedalnicka aj olovrant,co som nezvykla lebo v tom case som zvykla behat.. ale teraz som si dala o pol 4-tej celozrnny chlebik,polku cottage plus jednu uhorku
potom o 5-tej hodina beh
a veceru som posunula na 7-mu - a to som mala zapecenu cukinu s udenym tofu a mozzarelou plus kopa zeleniny :)
dobre tak ?
lebo zdalo sa mi vela od obeda nejest a potom uz len vecer o 6-tej
ja nejem malo
a zo silvus si priklad neber, ma 40 kil a citi sa byt tucna