Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
purpleness
ano, psyllium je ta indicka vlaknina, davam si kazde rano polievkovu lyzicu. tu zmes, co som napisala, zalejem vriacou vodou a necham tak 15-20 min. postat. spravi sa z toho, taka husta kasa, do ktorej prdnem ten biely jogurt a konzumujem. :) je to velmi dobre, hladna nie som este dlho a myslim, ze to pomaha urcite, ja odvtedy, co si to davam chodim na zachod uplne pravidelne. :))
R- dva plátky celozrnného chleba
S- detská výživa
O- jogurtový nápoj, nanuk (BigMilk)
S- puding (kupovaný)
V- neviem ešte čo bude ale postavila som sa dnes poobede na váhu a tam 47,9!!!! Porazí ma! Nechcem ísť nad48, nechápem čo sa to deje veď som nezačala nejako inak/viac jesť
tiez by som si dala zmrzku ale boli ma hrdlo
silvus, bud rada ze si konecne trochu pribrala. s tymi tvojimi vychudnutymi 43 kilami musis vyzerat hrozne.mali sme taku ucitelku na strednej, kosť a koža, otras a este bola na to pysna.
linguistic, ale oni vobec nic nejedia, a telo tym trpi, na tom niet co obdivovat.jasne ze schudnu ved telo si musi odniekial brat energiu, tak mina zasoby. okrem tuku si berie svaly, mineraly a dolezite prvky ktore potrebuje na normalne fungovanie
kamoska_
dakujeme za podporu! inak lubi sa mi ze si davas kazde rano to psyllium. Pomaha to vobec? a kolko si toho davas? Je to ta vlaknina vsak? :) A konecne tu niekto je tiez zmrzlinu!! :) ja ju mam skoro kazdy den... dneska som sa zasa prepchala ananasoveho sorbetu :D
ahojte, pozeram, ako vam to pekne ide :)
vcera:
R: ovsene vlocky so skoricou, hrozienkami, tekv. semienkami, mletymi leskovymi orechmi, kokosom, psylliom s bielym domacim jogurtom
D: len jablko a fornetta
O: zemiaky pecene v trube s cibulkou a bylinkami na ryzovom oleji
Ol: dvojita zmrzka :)
V: celozrnna zemla s cottage chilli
V2: pohar kefiru s lyzicou cucoriedkovej stavy
dnes:
R: ovsene vlocky s makom, hrozienkami, tekv. semienkami, hrozienkami, mletymi lieskovymi orechmi, psylliom s bielym domacim jogurtom
D: probia biely jogurt s lyzickou medu, jablko, bebe dobre rano brusnicove
O: zapekany karfiol so zavaranymi hubami a kyslymi uhorkami
Ol: ruska zmrzlina, 2 male sladke pecivka a mozno vstrebem este rozok so syrom
V: bud pizza alebo nejaka vecera v restike :)
pekny vikend dievcence a pekne papajte :)
smajli, super ze sa tesis na normalne jedlo :) joj, ja sa tesim na vikend, lebo budeme s mamou piect kuraaa... uz som dlho nemala :)
no ja si na obed pripravim svoju klasiku, ktoru robievam ked neni nic navarene :) polku sacku nejakej mrazenej zeleniny (pouzivam Findus tie rozne cinske, thajske a tak :)) oprazim na oliv. oleji, pridam konzervu tuniaka a k tomu si dam platok chlebika :) Ako mozno to neznie tak uzasne, ale mne to fakt strasne chuti :)))
a co si dnes ranajkovala?
áno, mala som, a teraz som to dala naspäť...a nemám 40 kíl ako to tu bolo písané, ale 43.2 kg...ešte pred 2 týždňami som mala 41 kíl!
silvus, mozno ti len vcera vazila vaha spatne, pretoze vcera si pisala ze mas o kilo viac???
od včera mínus 1.2 kg .-)))))