Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
kamoska.. ano rozumiem.. viem o tom, nejako som sa premohla, no islo to dnes dost tazko.. no zajra uz mam dopodrobna naplanovany jedalnicek.. aj sa nan tesim :)
R- polyst.,chlebik, 100% dzus
D- celozrnny rohlik, rajcina, syr
O- prespala som ho
O- celozrnny rohlik, parizsky salat
V- ovocna misa( jablko,par jahod a ceresni, melon)
smailiqa, stale jes velmi malo
Futuristka, veď máš podváhu. Koľko máš rokov?
Meriam 165cm...myslím že tá váha nieje nejako extrémne nízka..
Futuristka a koľko meriaš? Na padanie vlasov- skús sa popýtať v lekárni, určite ti niečo účinné poradia.
Cry a koľko teraz vážiš keď chceš dať ešte 4dole? V každom prípade ti držím palce aby si si zvolila tú správnu cestu (vyliečenia a pevnej vôle papať) ja ju zatial tiež akosi nedokážem nájsť..a bohužial mám pocit že o chvílu prídem o vlasy:(( Dievčatá nepoznáte nejaké dobré tabletky ktoré zastavujú padanie? Mám47-48kg a už nechudnem...ani nechcem ale tie vlasy ma naozaj hnevajú:(bojím sa
Ahojte, kočky, tak ja sa hlásim po týždňovej hospitalizácii na psych. Nebola som tam kvôli jedlu, ale strážili ma a zapisovali mi, čo som zjedla. Za týždeň som schudla 2kilá.
Najhoršie na tom je, že dnes ma to znova nutká, skôr pokúša nepapať a ešte schudnúť:-( Už je 16:20 hod a ja som mala 2x kávu, 1x caro nápoj a jablko. Hrozí mi ďalšia hospitalizácia v Pezinku, čo si vôbec nemôžem dovoliť kvôli škole, a.... keď som tam bola naposledy- odchod 16.3., vzniklo tam väčšie napätie, znižovala som porcie. Nesadli sme si s lekármi.
Cítim silnú túžbu znížiť váhu ešte o 4kilá, a naozaj by som bola spokojná. Lenže ja tak veľmi túžim aj po vyliečení....
R- rajčina, polka papriky, pár čerešní(6)
O- cestoviny so syrovou omáčkou-cez víkend som proste pod dohladom:((
V- bude asi jogurt alebo tvaroh ochutený
+káva s mliekom ešte bola počas dňa
R: ovsene vlocky s hrozienkami, skoricou, psylliom, tekv. semienkami, mletymi lieskovymi orechmi, kokosom s bielym domacim jogurtom
D: nanuk
O: hubova polievka (nie kremova), ryza, kuracie sote so zeleninou
Ol: predpokladam kefir s lyzicou cucoriedkovej stavy
V: bud dorazim hubovu polievku alebo dam cottage s klickami
smajli, aj ked nemas hlad a chut, je dobre nieco dostat do zaludka. ja som dnes na tom po vcerajsku velmi podobne, je mi tazko a hlad vobec nemam, ale je to ozaj dolezite, aby telo spravne fungovalo.. drzkaj sa a pekny den zeny :)