Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

smajliQa

ahoj..

dnes som mala dalsi zachvat.
pred ranajkami. nebola som totiz hladna, a nechcela som jest na silu,,, pripadalo mi to, ze by som sa prezierala...

chytila som hrozny zurivy amok proste... musela som udriet do stola... vzdy mi pomohlo ked som nieco trafila, tak som si buchla....

presvedcila som samu seba, aspon na nieco. dala som si 100% dzus pomarancovy a celozrnny chlebik.

neviem ako budem dnes pokracovat...
ale jedno som zistila. tieto stavy na mna prichadzaju ked som unavena, nevyspata, nervozna z prace.

smajliQa

moj jedalnicek dnes :)

R- 2 active platky, cajik
D- ceresnicky, active platky
O- slepaci vyvar
O- kuraci salat (1 polka)
V- kuraci salat (2 polka)

zajtra grilujeme... mam trochu strach.. mate niekto nejaku radu???

[zruseny13]

smajliQa
psyllium je vláknina, ktorá podporuje trávenie
ja som mala taký problém, že na velkú som chodila pomaly raz za týždeň
no odvtedy čo pijem psyllium chodím každý deň!!!! /klop,klop:-)/

kúpiš ho v každej lekárni
stačí si dať dve čajové lyžičky do 2 dcl vody a vypiť - tak to robím ja a ešte zapiť ďalšími 2 dcl čistej vody - vždy ráno nalačno a pol hodinku potom sa napapať

bingham

smajli...psylium ti v podstate cisti creva...a pomaha pri zacpe a hnacke....ale ked ho uzivas...musis veeela tekutin pit :)

[zruseny13]

smajliQa
psyllium je vláknina, ktorá podporuje trávenie
ja som mala taký problém, že na velkú som chodila pomaly raz za týždeň
no odvtedy čo pijem psyllium chodím každý deň!!!! /klop,klop:-)/

kúpiš ho v každej lekárni
stačí si dať dve čajové lyžičky do 2 dcl vody a vypiť - tak to robím ja a ešte zapiť ďalšími 2 dcl čistej vody - vždy ráno nalačno a pol hodinku potom sa napapať

[zruseny13]

kamoska_
ahojte, ja len že sa pripájam, psyllium je super vec :-)) aj mne veľmi pomohol a dozvedela som sa o ňom tu na zdraví!!
ĎAKUJEM !!!!!

smajliQa

este raz baby, to psylium je teda na co dobre,? nechce sa mi to tu hladat v tych vsetkych temach.. aj ja by som s tym zacala... normalne to uzivate,?, ci uziva sa to na zdrave stravovanie,? ci uzivaju to ludia co chcu schudnut, alebo ty co maju problem?? alebo???