Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Purpleness

jajka, pis :)
chapem, pizza dokaze zaplnit zaludok na 24hod :D A ty si vlastne teraz ako na tom? Chudnes? Chces chudnut? alebo sa udrziavas? Alebo pribrat? :)

jajka001_

mam pisat? mala som dnes rozhadzany den :)
banan, 2 oblozene rohliky, bebe, caj
neskory obed: pizza(polovica), kava, kofola
jablko
a to je vsetko, este stale som plna tej pizze :)

Purpleness

no, takze ja dnes to nebolo nic moc..
R: 30g celozrnnych cerealii s mliekom+jahody
D: 4 piskotky
O: cele kuracie zapecene stehno, asi 2PL ryze, 1 rajcina, zeleny salat
no a po tomto kurati som sa tak prejedla ze este 5 hodin po tom som odfukovala... ale tak mama ma donutila ze musim zjest cele stehno, lebo ja som chcela len tu malu nozicku... ale tak hlavne je ze som sa tesila na to kura a ze som ho zjedla! a ze bolo dobre!! :))
V: 2dl Acidka, ceresne, oriesky s hroziekami, 20g Marhulovej kase

Purpleness

alexandra, to zvladnes!! 4 dni si to zvladla predsa, si sikula! :) len ziadne vycitky a chladnu hlavu, a chod si radsej precitat nejaku knihu a zabudnes na to :)

Purpleness

cry
ako dlho uz s tymto bojujes? viem ze sem uz dlho pises ale nechce sa mi to hladat v prispevkoch :D a ako to ze si schudla po tej hospitalizacii? alebo si jedla co si chcela? Skoda tych lekarov no..:/ kazdopadne, drz sa!
myslim ze dost je tu takych co sami nevedia ci chcu byt chude alebo normalne obycajne baby, ale hlavne je ze s tym bojujeme a uvedomujeme si ze nieco nie je v poriadku! hlavne sa netyrat uz dalej..

Purpleness

smajli,
viem si predstavit ten zachvat... proste mas potrebu do niecoho strasne buchnut! taky vybuch emocii.. ja som naposledy hodila z celej sily do umyvadla pohar (nastastie plastovy :D) a zacala buchat do skrine a revat... proste hystericky zachvat - tiez som si myslela ze ako toho jem vela a pod...
som rada ze si to zvladla ako si to zvladla! skoda sice toho obedu, co si prespala ale aspon tie rozky si mala :) bude to fajn, :)

ALice 29

Ahojte,
môj dnesny jedalnicek:
R spala so dlho takze zacinam obedom
O Klobasa,rozok,zeleninovy salat s majonezou
7 days
V rohlik so syrom
Uz je to lepsie, nie?
Alexandraa drzim palce, verim ze to zvladnes aj tebe smajliQa, ide ti to uzasne

alexandraaa

4 dní som nezvracala, jedla v pohode..dnes som to prehnala a napchavala sa..mam nutkanie!!je to silnejšie ako ja

kamoska_

ja viem, ze je to este kratko, co sa takto drzis, ale skus postupne po malickych mnozstvach pridavat dalsie jedlo, lebo toto je stale taky nijaky jedalnicek..

- ja pridavam este k dnesnemu dva kusky torty, segra mala oslavu :)