Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
dnes som tu az do pol noci, takze myslim ze by som to mala v pohode stravit,,, nie??
ale jasne, je to v pohode. len ryza je lahsia ako zemiaky, tak preto ma to napadlo ze na veceru :) a nech to mas pestre lebo som mala pocit ze by sa ti zisli nejake napady.
ono ked je tak teplo ani jest tak nechuti
jajka, ja som cely den v praci... kazde rano si musim nabrat jedlo na cely den, preto si beriem vzdy z jedneho jedla viac... a delim si to na obed a veceru... ak som doma, tak v pohode, to mozem kludne obmienat ako chcem, ale ked robim, tak to nejde...
snazim sa jest normalne, 5 krat denne,,, nie je jedno ci si dam rizoto, alebo zemiaky s petrzlenom?? nemusim mat predsa kazdy den maso, ci hej???
v dnesnom mojom jedalnicku sa predsa nachadza aj zelenina, aj syr, al celozrnna vec, aj ovocie....
uz takto vzdy ked sa najem tak mam brucho jak balon.. neviem si rpedstavit, ze by som toho jedla este viac...
smailiqa, mne sa to zda stale malo:)
daj si ryzu na veceru,so zeleninou - nech to nemas take jednotvarne
zajtra si mozes dat na obed rybu pecenu a zemiaky, salat
pozajta rizoto zeleninove s chudym masom
dalsi den nejaky zeleninovy misung napr grilovany baklazan, rajcina paprika
R- kakao
D- celozrnny rohlik, rajcina, syr
O- zemiacky s vnatkou, kusok jablcka
este bude
O- jablko, pomaranc
V- asi zasa zemiaky,alebo vyvar
poradte, je to ok?, alebo co?, stale sa citim byt hrozne plna... teda, pribrata... brucho.. neviem si pomoct..
kamoska
.. dakujem, budem sa snazit... dnes mam pekne obedik, som v praci,v setko som si zobrala so sebou... tak potom napisem...
purpleness
ano, uplne to je silnejsie ako ty, ide to z vnutra, proste, chcela by si si do niecoho udriet, a najlepsie do takych veci, ktore sa daju rozbit, a narobia poriadny hluk a co sa roztriestia na milion kuskov....
alexandra
snaz sa... drzime ti palce.. drz sa spolu s nami, nech to nie je zbytocne.... nechces predsa zahodit tie krasne 4 dni.. hm???? pocitaj si to so mnou, ja uz ich mam dnes 19nast...
alice29
dakujem za podporu :))
jajka
pomaha :))
inak vcera som tu ovocnu veceru ani nechcela jest, ale zasa stal niekto pri mne, maminka.... papala so mnou....
a tiez som myslela na to, ze sem budem musiet prist a napisat jedalnicek, a asi by som sa hanbila keby som nenapisala veceru.... ked uz som obed prespala :)
Fakt, Cry, koľko teraz vážiš po tom schudnutí? Ale keď ty sem tuším nerada píšeš svoju váhu, lebo ani raz keď sa ťa to niekto opýtal, si neodpovedala...prečo? Hanbíš sa?
Podľa mňa by si mala ísť do tej nemocnice, kašli na lekárov, ideš tam len kvôli sebe... a keď ti nevyhovuje Pezinok, skús niekde inde...
včera:
čerešne, veľa kávy
kuskus so syrom, orechy a hl.šalát
biely jogurt s vločkami
grah.chlieb, jogurt
jajka, ja tak isto - aby si boli baby v jedle trochu istejsie, len tiez netusim ci to ma nejaky efekt.. dufam, ze ano :)
no, nechcem pribrat :) a chcem schudnut ale len tak jemne ze kilo. tak sa kontrolujem nech nejem blbosti. a tiez sem pisem preto aby baby videli ze sa nemusia bat jedla. no neviem ci to zabera :)