Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

smajliQa

kamoska... ano ved pre to jedine to asi robim.. co sa tyka postavy nie som s nou spokojna... urcite nie... robim to pre zdravie, pre vlasy, pre zuby.. a hlavne rpe rodinu.

smajliQa

jajka potom nechapem, preco hovoris, ze som strasne chuda.. absolutne to tak nie je. pri mojej vyske 166 som mala 51 kil.... teraz som uz urcite pribrala... ty mas 55, a tiez hovoris ze by si dala rada to kilo dolu.

kamoska_

jeej smajli, ja idem na dofcu v piatok, strasne sa tesim. si zober napriklad mna - ja som mala posledne dva tyzdne strasne stresy z prace a vztahu a napriek tomu, ze jem normalne, schudla som tri ci styri kila a ja napriklad tomu vobec nie som rada... nesnazim sa pribrat, jem si stale svoje a snazim sa skor stabilizovat situaciu okolo mna, aby som nebola v strese, potom sa urcite da do poriadku aj moje telo. snaz sa o to aj ty, bud v klude, nestresuj sa, oddychni si na dovolenke a tes sa z krasnych vlasov a pocitu, ze to urcite prekonas a budes ako pred tym - stastne a usmiate ziena a milovani budu mat radost..

jajka001_

jasne ze ti vidno na brusku, ked sa najes - niekam to jedlo predsa musi ist. ale aj tak si chudunka, nikto to brusku nevidi ako tucne, len ty.
ak by si nebola taka vychudnuta ani to brusko nie je tak vidno...lebo by to bolo symetrickejsie

smajliQa

kamoska... bolo by to ovela jednoduchsie, keby bola zima.nevadilo by mi to pod svetrom a pod riflami...
ale ide leto, bojim sa dat si aj kratase, alebo obtiahnute tricko.... lebo hned ako sa najem, tak mam brucho tak nafucane jak tehotna...

a hlavne.. za 4 dni odchadzam na dovolenku... bojim sa pribratia do plaviek... ach boze. preco je to take tazke..

kamoska_

smajli, zda sa ti, ze si plna a nafucana a neviem, co este, lebo si nebola zvyknuta na jedlo, myslim normalne jedlo. to sa vsetko postupom casu spravi a ked budes pridavat pomaly, priberies len minimalne. pocitanie kalorii bolo predsa tvojou specialitkou, tak urcite sama vies, kolko pridat, aby to bolo postupne, hlavne neuberaj, vsetko sa podda.

ja dnes:

R: ovsaky s makom, hrozienkami, mletymi lieskovymi orechmi, psylliom, tekv. semienkami s bielym domacim jogurtom

D: dve marhule a par lyziciek cokoladovej polevy, co zostala z torty :)

O: hrstkova polievka - husta

Ol: mrkvovo-jablkovy salat

V: polo-celozrnny domaci chlebik so zeleninovym salatom