Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

elisabeth_

dnes a včera dačo hrozne:(
Včera: R: brokolica na pare,cervene ribezle
O: pernikovy kolac,3 chlieby s horcicou, hrianka, asi 5g susenych brusnic
V: už nic

a dnes des:(
R:nic
O: kysla kapusta, neskor z nej aj polievka ale bez udeniny iba cisto kapustova zo zapraskou a trochu smotany,cestoviny s kecupom, jogurt
OL:3 hrianky s tavenym syrom(dva chleby na sebe a medzi nimi roztopeny syr čiže chlebov!!!),horka cokolada s 50% kakaa
V: už nic
dokopy je to dnes okolo 9000KJ :( čo zvyknem jedavat tak max do 2900KJ takže dnes hroza zajtra si musim spravit zase daky lahsi den. citim sa hrozne tucna, chcem znova schudnut aj ked mam teraz po tom ako som sa nazrala 51kg a rano som mala 49,5kg co neni veľa ale znova som do toho spadla. myslela som že už bude fajn ale po tomto dvojdni vidim že NIE.

nikki999

dnes:

r: ovsaky,jogurt,hrozienka,kokos,egres,ribezle

d: banan,kefirove mlieko 250 ml

o: zemiaky pecene na plechu bez oleja s cuketou plus tzatziky (uhorka s cesnakom a bielym jogurtom) plus zelenina

O: plnena paradajka a paprika s cottage,varenym vajickom,cibulou,horcicou,bazalkou,kvalitnou chudou sunkou plus platok celozrnneho chlebika

potom hodina beh a 20minut posilka

v: miesane vajicka s kvapkou olivoveho oleja( 4bielky-take mensie a jeden zltok ) plus platok celozrnneho chlebika plus kopa zeleniny

aaa samozrejme asi 4 l vody plus liter caju mätoveho :)

nie je to uz vela jedla? :(

Futuristka

Purpleness dakujem za radu:) Zatial som užívala vždy len zinok,ale evidentne ten mi nechýba... No nič zajtra pojdem ku kožnej skúsim sa popýtať lebo aj tá bolesť pokožky je dosť nepríjemná nielen to padanie. Prosím držte palce nech to nieje nič vážne...dúfam že nebudú treba nejaké hormonálne tabletky zase:(

kamoska_

dobry den damy :) ja dnes:

R: ovsene vlocky s hrozienkami, slnecnicovymi semienkami, skoricou, kokosom, mletymi lieskovymi orechmi, psylliom s bielym domacim jogurtom, 2 miniaturne kolaciky

D: marhule

O: zapekana cukina (zemiaky, cukina, cesnak, hrach zo zahrady, jarna cibulka, bylinky, ryzovy olej, tvrdy syr)

Ol: kefir s lyzicou cucoriedkovej stavy a krajec polo-celozrnneho domaceho chleba

V: rada by som to, co na obed, ale neviem ci mi to frajir neskonzumuje :)

Purpleness

Futuristka,
k tvojim vlasom... Skusala si brat B-komplex? Lebo ja ho beriem asi pol roka a prave dneska ked tak pozeram, som si umyvala hlavu a omnoho menej vlasov mi pada. Ale ked ho neberiem, tak je zle :D Aj koza mi vyschne.. Tak ja len ze ci si to skusala, lebo mne pomaha :) B vitamin je veeeelmi dolezity :))

Purpleness

smajli, uzi si grilovacku!! oo, a vinko! Neboj nic tym nepokazis. Raz zacas urcite mozes! Ja si ho tiez doprajem casto :)))
Inak som si nedavno citala tvoje starsie prispevky :) A ty mas fakt dobre miery!! Ako modelka! Fakt, ja mam hrozne... ze 86-64-94... mam velky zadok :D fuj, ako ja nemam rada svoj zadok :/ a nohy...
Dnes sa budem vazim, som zvedava... A idem aj k psychologicke na svoju kazdotyzdennu spoved. uz to potrebujem, lebo mam len stresy z prijimaciek, a furt v poslednej dobe riesim jedlo... a chudnutie:( je to zle, viem ze by som nemala chudnut, ale je to silnejsie nez ja... A aj tak nechudnem. Uz mam uplne spomaleny ten metabolizmus..

smajliQa

nikki.. daj fotku a poviem ti vsetko, co je na tebe pekne ak chces.. kazdy clovek je niecim vynimocny,..

a lingui...

hej neznasala som to aj ja, ked mi pvoedali, ze sak daj si, ty mozes, sak si chuda.. mne vzdy prebehlo hlavou ze sak teraz ano ked nezerem, ale zozerem to co mi radite a uz chuda nebudem....
to boli stavy ty koxo..