Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Purpleness

moj vcerajsi den - fakt som toho zjedla hodne, a tie zmrzliny som si mohla odpustit...
R: 25g ovsenych vlociek s mliekom, medom + 1 kiwi
O: zapekane makarony s hraskom a sunkou, 1 jahodovy muffin
O: 1 kopcek zmrzliny+horuce maliny, 1 McSundea s karamelovou polevou :(((((
V: 1 Knackebrot s Ramou + zel. salat
V2: asi 125g tvarohu + 2 marhule, 1CL medu
ale NEHANBIM SA!! :D

Purpleness

smajliQa, ja som veeeeelmi na teba pysna s tym jedlanickom!! tak sa mi to paci!! Este tie ranajocky upravit, a pridat k tomu kakauku nieco a bude to fajn celkom :)) (vzdy lepsie ako 3 nanuky za den :D)

Purpleness

ALice, nebolo toho vela, normalne si sa najedla a kludne si mohla este viac a nic by sa nestalo :) Tie hadky s mamou mam aj ja... Ja sa zacnem stazovat ze kolko vela som toho zjedla, ze som plna, je mi zle, atd... A ona zacne byt nestastna ze som predsa nic nezjedla, ze sa mam ist okamzite najest, a tak :) Ale je mi luto ze sa trapi...:(

Purpleness

nikki,
naozaj toho nebolo vela :) Chapem ze si sa citila plna - ja sa citim po kazdom mensom jedle a som z toho na nervy.. (aj moja mamka :D)
inak co sa tyka toho behu, mohla by si skusit aj iny sport nie? co takto korculovanie? je to skvely sport! nezadychas sa tolko a neni ti ani moc teplo, ale spaujes kalorie :)) Lebo telo by malo namahat aj ine casti ako len nohy. Alebo mozes skusit aj plavanie a tak :)
a ja po kazdom behu robievam este brusaky, ty?

Purpleness

bingham, hej mas pravdu ten muffin som mala prehodit s tymi vlockami, ale ked vecer som dostala nan chut :)) a to sa neda zvladnut..
Nie, nerobim si srandu :D daj sem jeden jedalnicek, napr zo vcera!

nikki999

bingham

ano mam priatela uz 3 roky....tak dufam ze sa mu pacim :D ale co z toho mam ked ja sa sama sebe nepacim :(

ooo tak keby som vyzerala ako tie bosorky tak by som sa nestazovala :D:D asi zacnem nosit take klobuky :P a dakujem ti :)

[zruseny3]

silvus naco sem píses tie tvoje "jedálničky"? kvoli takýmto "jedálnickom" zacnu mnohe PPP baby co to tu citaju, jest este menej... :(
áno, nik im nekáže aby sa tým riadili, ale vy sa rady predbiehate ktorá má menej.
chápem, že sa tu každá jedna z vás snaží ako vie. ale prosím vás nepíšte sem jedalničky typu káva, jablko, čaj, voda, hruška...

ALice 29

Ahojte baby,
dnes
R-3 damace tasticky z listkoveho cesta s dzemom
0-Slepacia polievka, banan
O-vyprazane kalmare(musela som mamka robila), mrazena jahodova dren
V to iste co na ranajky
Dnes toho bolo vela:(,a este som mala hadku s mamkou, ktora trvdi ze nic nejem, co nie je pravda.Neustale ma kontroluje kolko jem,pricom vtedy ona neje,nici ma to.Velmi pomaha ze tu mozem pisat:)
Futuristka mas moju podporu.