Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

nikki999

Purpleness

diky :) fakt si myslis ze to nebolo vela ? citila som sa trochu plna, ale furt lepsie akoby som chodila spat s prazdnym zaludkom, niee ? :) a fakt sa zapotim pri tom behu, ale myslim ze uz si telo zvyklo a uz nespaluje tak :( musim vymysliet daco nove :D a daco s tym bruchom spravit !

bingham

tak ja som este peknu bosorku nevidela :D :D

tak ja som dnes zatial zjedla:
r: KLASIKA - ovsaky,jogurt,hrozienka,kokos,banan
d: egrese,ribezle,maliny plus kefirove mlieko 250 ml
o: paradajkove spagety bezvajecne-to teraz mali v lidli take polmetrove :D strasne dlheeee ... nooo a na to som si urobila bazalkove pesto ( bazalka,oliv.olej,syr,oriesky,cesnak,cibula,citr.stava-rozmixovat ) - brutaal mnamka :) velmi mi to chutilo... a este som si na to dala trocha syra.. plus zeleninovy salat
o: budú 3 platky chudej sunky s 3 platkami mozzarelly plus zelenina

potom bude beh :)

a veceru este neviem, ale asi ta plnena paprika a paradajka zo vcerajska s platkom celozrnneho chlebika plus zelenina

inac velmi mi to pomaha ze si sem mozem pisat, aj mi dakto odpisuje :) lebo inac nikto nevie o tomto mojom probleme, jedine priatel, ale on to nechape !!! takze dakujem Vam velmi pekne :) a dufam, ze raz sa mi podari zase normalne jest a nenapadne ma aby som sa prejedala ! a drzim palce aj Vam vsetkym :)

smajliQa

caute baby.. :)))

purpleness

neprehanaj,,, nemas velky zadok !
vcera som tu nebola, vidim ze mate vela noveho. som na novom PC, ach desne sa mi tu pise na tej klavesnici. som zvyknuta na notebook.

napisem vam vcerajsi jedalnicek, budete na mna hrdeeeee!!!!!! som si ista :)

R-kakauko
D-jogurt, pat piskotkov
O-cabatta
( to je take horuce chlebikove cesto s kuracim masko,rajcina, rukola, a vela syru :)

O-melon
V-kuracie masko, ryza, trochu nivovej omacky

dobreee???:)

Futuristka

Inak dievčatá čo vravíte na cícer? Je kaloricky príliš nevhodný resp. má veľa kcal? Je to predsa len strukovina a tie sú veľmi zdravé...pod. aj šošovica a fazuľa nie?

bingham

purpleness si robis srandu ze ??? :))...ale ked ches mozem ti ho sem hodit :))

nikki...neni to vela jedla...a este nieco...bosorky su najkrajsie :))

Futuristka

Purpleness zobrala mi krv a uvidí sa..ale myslím že mám niečo s hormónmi lebo odvtedy čo som schudla som mala problém aj so štítnou žlazou, inak moje dnešné papaníčko
R- dva plátky celozrnného chleba, trocha mlieka
S- detská výživa
O- krémová polievka (nie smotanová ani mlieková)
-budú asi čerešne a kafe
V- asi bude zelenina a biely jogurt
plus večer pri telke niečo pod zub....Ten obed ma teší že som zjedla lebo ten som posledné mesiace vylučovala dosť

Purpleness

ja som vcera mala:
R: 35g celozrnnych cerealii s mliekom + 1 broskyna
O: zapekane makarony s hraskom a sunkou + zeleny salat, 3PL ananasoveho srobetu
O: oriesky hrozienkami
V: asi 125g tvarohu s jahodami a medom
V2: 1 a pol jahodoveho muffinu :))

Purpleness

Futuristka,
drzim palceky!! Naozaj za pokus to stoji, a ked to nebudes zvladat, zatni zuby a bud silna! Pojde to, pomalicky, ale pojde :) Vlasy su korunou krasy predsa, nie? :D (A co ti inak povedala kozna?)

Purpleness

nikki,
samozrejme ze to neni vela jedla!! A ked este k tomu neustale behavas :) Mas aspon roznorodu stravu a z kazdeho trosku co je myslim veelmi dolezite :) vela si sportovala, zaluzis si!

Futuristka

Rozhodla som sa pribrať na 50kg! (aj keď ako sa poznám a uvidím už len 48tak sa zlaknem) ale musím to skúsiť! Bojím sa že prídem o vlasy