Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
bingham... v zivote som ho nejedla :))
bojim sa ho kvoli tukom.. ma ich priliz vela.. preco? :)
smajli...chuti ti avokado??? :)
futuristka.... ja mam v hlave kalkulacku.. aj ked obcas si poviem, ze neratam!!! dnes nebudem!!! to je automatika :) ako ti vychadza denny prijem ??,
alexandra.. a dnes si to porusila,? ci drzis sa?
Smajli stále! ale to sa nedá ovládať to je už automatika v hlave toho sa už naozaj nezbavím..ty?
baby je normalne ze sa viem ovladat so svojim zvracanim iba ked je doma mama? inak to vzdy porusim :(
futuristka, aj si ratas kcal???
Ja určite dva plátky celozrnného chleba- je tam veľa vlákniny a dobré látky
Na obed určite krémovú polievku a na svačinu zrejme nejaké ovocíčko a večera netuším...
futuristka...
spravidla zacinam kakaukom.. :D
ked som bola na to stretku s tymi anorekt. tak mi to oni poradili, zevraj je to super zacat tak den, nastartujes organizmus,,, je to teple, vyzivne,.. tak odvtedy ho pijem :)
no a viem ze veceru zakoncim grilovanym maskom, nejakym chudym, a chlebikom, lebo mame grilovacku doma...
ale co medzi tym?? daj tvoj jedalnicek :))
Smajli v týždni jem viac krát za deň (5) pretože vstávam skôr takže mávam aj desiatu a podobne...ako bude vypadať tvoj zajtrajšok?:)
ajoj futuristka...
co teraz budes robit,? mas len tri x papat za den???
a to dost malo ako pozerat...
pod si so mnou urobt jedalnicek na zajtra.. hm? :)) n