Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

nikki999

bingham

Dakujem ti :) ale v mojom pripade to asi nie je pravda ....

mozno nie som vyslovene tucna, ale strasne neforemna ! :(

Linguistics

Ja tomu vobec nerozumiem, ako to moze cloveku takto prepnut. Na SS som mala 170/60, a jaka som bola spokojna. Teraz, dospela zena, ked som mala 22 som schudla na 53, to bol pocit! Teraz neviem na nic ine mysliet, len na vahu. Mam stale okolo 54-56kg, zalezi od toho, aka som stastna. Niekedy som so sebou spokojna, jem normalne. Potom mi prepne, jem malicko, a brucho a boky sa mi zmensia (vtedy som v siedmom nebi). No a potom samozrejme pride den, ked to nevydrzim a pojem toho tolko, ze mi je zle, brucho mam ako tehotny hroch a som na zaciatku, zas jem malo atd. Dookola. Vecna skoda, ze neviem robit v podstate nic, len rozmyslat o jedle.
Ale nikdy som nevracala ani nic podobne, len sa musim naucit jest 'normalne'.
Prepacte, za ten vylev, len mi to pride take nefer, ako sa zo spokojnych ludi stanu ludia posadnuti.. ani neviem cim.
A ani mi nevravte, ze mam dobru vahu, vsetci kamosi mi toto povedia, alebo ze 'sak si tu pizzu daj, si to mozes dovolit' - neznasam to. Ako keby sa mi vysmievali.

nikki999

smajliQa

ano mozno mam problem, len si to nechcem priznat ! .. ale ja sa citim tucna ! mam take hnusne brucho ! ziadne prsia, len brucho mi trci ! :( vzdycky som sa citila byt skareda ! nemam ziadne sebavedomie ......... vyzeram ako bosorka, mam krivy nos .. tak co este treba ? :( nic pekne na mne neni !

smajliQa

nikki,,, lenze ty mas naozaj problem, lebo ty mas na svoju vysku dost malo kg....alebo maximalne akurat.. ale urcite nemusis chudnut...

nikki999

smajliQa
ano presne, ja sa prejedavam :( vracat som nevracala NIKDY ! ale prejedavam sa uz asi 3-4 roky...jedlom sa snazim riesit stresove situacie...inac furt sa kontrolujem ! az prilis ! musim pit vodu kazdu pol hodinu, jem presne v urcenych hodinach ! ked mi to tak nevyjde tak som strasne nervozna ! .. uz asi dva roky si varim sama, inac byvam s rodicmi.. ale nikto neviem o tomto mojom probleme ! ..

mam 20 rokov, vyska 175 a vaha 55... schudla som zo 62........ mam tucne brucho a siroke boky ! .. cvicim takmer kazdy den, ale aj tak nechudnem ! .. aj beziaci pas som si kupila, fitloptu, bosu...ale aj tak nic nezaberie ked sa budem prejedat :( ale ja s tym neviem skoncit !!!!!!!!!! kupujem si same zdrave veci, na potraviny minam polku svojej vyplaty !! ale ani to ma nevie odradit od toho hnusneho prejedania :(

smajliQa

neboj nic ... som masozravec :D
a este aky :D vies co by som si dala?? uplne ze taky mastny vyprazany rezen a majonezovy salat :D:D:D:D:D

smajliQa

alexandra.. tak mysli na mna :)
viem ze je to trochu hlupe, ale ... ja som to dokazala, trosku sa zapri... prve dni su najtazsie... ale si povedz ze predsa nemozes zacat od zaciatku.. chces tie 4 pekne dni iba tak zahodit,??
pozajtra nam tu vsetkym mozes pekne napisat, ze sa drzis uz tyzden....
mas tu podporu...