Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

smajliQa

bingi,,, ano ano,,, to s tym grepom viem... ked som doma, mam cas na taketo specialitky hocijake, ze si nieco vymyslim, no ked som v praci, je to horsie s tym jedlom... ale zajtra mame doma grilovacku, tak neviem.. viem ze si dam vino... milujem ho..
nepokazim tym nic?

alexandraaaa

ja to nedokazem sama :( a nemoze vzdy nadomnou niekto stať :( inak kamošky moc nemám teda mám, ale tak moja dobra kamoska odisla do brna a ostatne su take ze ku mne by nesli..neviem preco su "cudne" ..ale dakujem za podporu.len mi je tazko bojovať s tym pocitom ze som hladna a bojim sa najest lebo potom budu vycitky,potom v noci revem asi do 4 rana je to hnusne hnusne

smajliQa

nikki,,, prepac.... je nas tu tolko,,,, nepamatam si.. ty mas problem s tym prejedanim???? alebo o co u teba ide??

smajliQa

alexandra, zdvoverila si sa nejakej kamaratke,?? mozno by si sa mala zapriet a povedat to niekomu, aj ked sa hanbis.. daju na teba pozor... pozvi si nejaku kamsoku spat ku tebe domov, pozrite si telku, zacvicte si spolu, chodte na korcule... a potom si dajte babske klepy v posteli,... uvidis.. pomoze ti to...
mama je tvoja opora,, to je super.. aj moja...
ale ak ju tam nemas, mala by si byt sniekym, kto ti pomoze tak ako mama, aj ked len pokial zas nepride... nepokaz to.. vydrzala si 4 dni... pod .. budeme si ratat spolu.. povedz si, ze zajtra to uz je piaty den... nie je tazke vydrzat tyzden... vies aky je to super pocit,??

bingham

a ked mas rada syr...napr...taky balkansky :D...tak si to zmiesaj...a daj tam strucik cesnaku...a cierne korenie... :))...a k tomu celozrnne pecivo... a si v pohode :)

a z ovocia ked ti chuti...tak si davaj grep...velmi dobre spaluje tuky :))

smajliQa

bingi... ked sa povie slovo tuk, naskoci mi husia kozu. neviem si rpedstavit ze by bol nejaky tuk zdravy :D
samozrejme viem, ze mas pravdu, to len psychika :)
ale napriklad tie zemiaky dnes co som mala na obed, boli aj trochu omastene olivovym olejom, takze dobre, nie?

alexandraaaa

smajli drzim..nezvracala som..ale bojim sa jest,som moc hladna ale nejak sa bojim dneska som mala o 4OO gramov viac ako inokedy..placem..je mi na hovno..a ked sa na tym tak zamyslim,drzim sa vtedy ked je mama doma..niekedy idem vtedy k babke..lebo tam viem vracat..niekedy idem von zvracat..ale niekedy nevymyslim vyhovorku..takze od zajtra som sama a bojim sa

nikki999

vcera:
r: ovsaky,hrozienka,domaci biely jogurt,skorica,egrese
o: zapekany kalerab,por,paradajka s mozzarellou a zeleninovym salatom
a potom zas sa to zacalo tymi debilnymi cukrikmi... vravela som si ze budem silna a viac nezjem.. aj som to vydrzala asi 2 hodiny..
o: TRI jogurty !!! plus asi 7 ks susenych sliviek... a potom cokoladove bonbony asi 6, cukriky, jeden kusok kolaca,kocka bielej cokolady, med, pohar kakaa s maslovymi vencekmi :( :( :(
nikdy sa z toho nevyliecim !
a ja hlupana som kvoli tomu nesla vcera ani na diskoteku kde som sa taaak tesila a cely tyzden som na to cakala ! a ja som sa radsej prezrala a sedela som doma s krcmi v bruchu ! :( mozem si za to sama ! OTRAS ! som nula !

:( vzdy som sa videla neforemna,tucna... a tak som presla na "zdrave stravovanie" a odopieranie si vsetkeho dobreho.. a teraz tu mam.. och .. uz sa z toho asi nedostanem :(

dnes:
r: ovsene vlocky,jogurt,kokos,ribezle,egrese
o: zapekana cuketa s tofu, mozzarelou, plus zeleninovy salat
o: 250 ml cmar
v: platok celozrnneho chlebika, falosna treska ( tuniak, karfiol, mrkva, biely jogurt, uhorka ) plus zeleninovy salat
a este hodina beh doobeda-neviem naco ked sa prezieram :( aj tak mi ten beh nepomoze..

hambim sa .......sorry ze som napisala do tejto temy.. asi to sem nepatri !lebo fakt sa hambim ..