Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
elisabeth,
máš jedálniček ako pri ťažkej forme anorexie.
Neviem, čo je na tom jedálničku lepšie... Tak málo jedla môže človeka priviesť postupne akurát tak do hrobu. Aj sa chceš z anorexie vylečiť, alebo si s týmto tvojím hladovaním spokojná ?
takže dnes to už bolo lepšie
R: 125g jogurt
O: 250g cherry paradajok
Ol: veeeeľa červeneho melonu a čeresne
V: kedže melon a ceresne ma plno zasytili nedala som si nic, ved olovrant som mala okolo pol 4 a ešte doteraz cítim že som plna a staale chodim cikať
+ dve kavy s nizkotucnym mliekom bez cukru a 2l vody
R: červený melón
D: káva s mliekom
Obed: jogurt, žemľa, maliny
O.: maliny, káva
V: taký mix - do misky som si dala jogurt s ricottou, orechy, hrozienka, vločky, kokos a maliny
2.V: budú 2 jablká
ale ano, smailiqa, nastastie:) diky za opytanie
dnes
kava
rohlik salama syr paprika acidko
caj
cestoviny s cukinovo- rajcinovou omackou
kolacik - taky listkove cesto plneny slivkovym dzemom
kuracie maso, kukurica, celozrnna zemla, čalamada
Dievčatá nerozumiem tomu! Veď som nechudla ani deko a tie vlasy začali padať ako splašené! Strašne sa bojím..ak to takto pojde ďalej do konca týždňa nemám na hlave nič!:(
jajka, a ako brusko? lepsie?
nikki... byvala som na tom tak isto, ale konecne aj ludia okolo mi pomahaju, samozrejme aj na fore, bez toho by to neslo...
jajka, dakujem,, tesim sa....
dnes:
R: horuce mliecko, fornetka
D: viaczrnny chlebik, salama, kecup
O: ryba,zemiacky,
O: spala som, bola som unavena
V: jablko,jahody a na to trocha zmrzky
smailiqa, vyborne :)
Nikki tiež mám taký lepší pocit keď viem že sú tu ludia kt. bojujú presne tak isto ako ja:)) a že sa podporujeme to je pre mňa velmi doležité..pretože ludia kt. si týmto neprešli proste nevedia, aj keď ťa možu vypočuť..ale nikdy nie pochopiť