Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

smajliQa

purpleness

ja som si uz predjedla zmrzlinku vcera... takze dnes som bez :D
a ten magnum.. juuuj no strasne chute...

Purpleness

dnes vsetci povinne minimalne 1 zmrzlinu!!! je hrooozne teplo! kto si neda, sa roztopi :D

inak smajli, myslim ze si mozes dopriat aj ten magnum :) raz zacas a v takomto teple urcite!

Purpleness

nikki,
nemas zaco ;) Jo, fitlopta je spravny vyber, je dobra na risovanie postavy, myslim. Skoda toho sedaveho zamestnania, no:/ ale ako vravis, pohyb treba, a tie prechadzky skuste castejsie:)
A inak to ta bavi na tom beziacom pase furt kazdy den? Podla mna je omnoho zabavnejsie vybehnut do prirody si zabehat a tak.
Alebo tenis nevies hrat? Ked nie tenis, tak si mozte s frajerom hadzat lietajuci tanier alebo hrat badminton v parku :) nemusis sa furt tryznit na tom pase...
A co sa tyka tej zmrzky, nie je co obdivovat :) Ten jeden kopcek bol len preto, lebo mi to v podniku tak naservirovali!! Proste clovek si objedna zmrzlinu s horucimi malinami za !!3,50!! a donesu mu 1 malinky kopcek a trochu malin... hroza :D

smajliQa

wewe, a ty drzis nejaku dietu?? snazis sa schudnut, alebo naopak pribrat,? aka je tvoja vyska a vaha ked sa mozem spytat?

wewe88

Ahoj baby, mne v poslednej dobe nechutí akosi jesť, neviem čo sa to deje. Včera som zjedla asi tolkoto :
R : káva o 8:00
O : biely jogurt o 10:30
O : banán , musli a mlieko o 13:00
V : zeleninový šalát, ale veľmi málo o 16:00
to je všetko, viac som do seba nedostala
takto podobne fungujem už asi 8 dní

[zruseny3]

telo nemá dostatok zivín, tak si ukladá z toho čo príde. a kedže je toho málo, tak šetrí a robí zásoby, lebo si zapamatalo, ze zajtra nemusi dostat dostatok.
prepáč, nechcela som sa ťa dotknut, a niekedy mam naozaj pocit, ze sa tu v tom nejedeni predbiehate. co keby si skusila jest namiesto ceresni a kavy, maso s ryzou alebo nejake tuhe jedlo na obed?
je teraz dosť ťažko kvôli kamarátke... chapem, že sa každá snažíte. držím vam palce.

smajliQa

silvus,,, tak ak jes stale takto, tak sa necudujem ze priberas.... tvoje telicko si uz zvyklo na tento prijem nizky.... ale jednu vec robkas spatne.. vymen ranajky s vecerou, aj ked mas tak malicko kg, a chces ich aj cez to vsetko dat zasa dolu, tak predsa si daj radsej tu tvoju veceru na ranajky... za cely den mas mensi prijem dokopy jak je cela ta vecera.

silvus28

doodie, ja tu môžem písať to čo chcem tak ako každá iná z vás...aspoň neklamem a napíšem toľko koľko som zjedla, aj keď je to málo...okrem toho som za posledný mesiac pribrala už 4!!!kilá:-((( a neviem z čoho?????
Takže dnes:
R: dve jablká, káva
D: káva
Obed: miska ovocia - maliny, ríbezle, marhule
Ol.: bude malinový koktail
V: bude grah.rožok s bielym jogurtom, ovsenými vločkami a orechami...

nikki999

Purpleness

dakujem ti za povzbudenie :) tak ja som predtym cvicila kazdy den na fitlopte, najprv som si myslela ze je to blbost, ale mala som poriadnu svalovku vzdycky :D a este aj na rotane som zvykla....ale potom som si kupila ten bezecky pas a na ostatne som sa vykaslala....

ale teraz som zase zacala tak ze po behu si dam tiez brusaky - na fitlopte sa velmi dobre robia :) alebo ze si sadnem na BOSU a dviham nohy-tiez je to dobre na brucho..alebo drepy robim tiez pomocou fitlopty :)

tak korcule som mala ked som bola mensia, ale potom mi uz mamka nechcela kupit :D:D tak nemam.... :D inac som sa zvykla aj vela bicyklovat ked sa mi chce..to tiez mam rada ! a plavat nevieeem !! :D a s priatelom ked na nas pride tak sa chodime vela prechadzat ! inac mam sedave zamestnanie, tak ten pohyb proste potrebujeeem !

a obdivujem ta ze sa dokazes zastavit pri jednom kopceku zmrzliny :) ja som tento rok pre istotu este nemala zmrzlinu, lebo viem ked zacnem tak neprestanem ani pri 6 kopcekoch :(

smajliQa

purplenes...

hej hej, dakujem.. no aj ked ten magnum mi chyba :))))

ako sa vam dari???
xdanielax
ide nam to, co povies :))))

futuristka.. chybaju ti vitaminy :((