Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
to ten net, kazi zmysel pre gramatiku :)
vies co myslim ze je lepsie v klimatizovanej miestnosti, vonku je brutalne teplo. este tak sa teleportovat niekam ku vode do tiena, vytiahnut tam dobru knihu a pocuvat šum stromov, bzukot komarov :) a štebot vtakov...ale ta cesta tam...
no fakt...
ach, ja v poslednej dobe uplne vsade robim chyby, ja to uz nepochopim., a pritom uplne mam nervy ked vidim niekde hrubku ty koxo....
a za to teplo budte radi, ja musim trcat zatvorena v praci...
ríbezle, smailiqa :))
ja som dnes mala biely jogurt, bebe, pol sladkeho rozka
vyprazany karfiol zemiaky tatarka
marhula
a este bude vecera tak o hodinu
vonku je hrozne teplo, preco ??? chcem sa ist bikovat
R: ovsene vlocky goody... cokoladove
D: jablko, rybezle
O: kuraci salat
O: jablko, rybezle
V: slepaci vyvar
ELIZABETH...
tie ceresne, ak ich bolo len 150 gramov tvoj zaludok ani nezaregistroval. obzvlast ked hovoris ze ides este tancovat, a potom von.... a okrem toho si jedla len odtucneny tvaroh.. cize ziadne sacharidy, ani tuky, len bielkoviny...
aj keby si teraz zjedla polku melona tak nepriberies..
ahojte, dnes je ako krásne, že? som sa aj opalovala v nových plavečkách :)
takže dnes: R: jogurt + čerešne
O: odtučneny tvaroh 0,5% tuku
V: neubranila som sa tým chutnym čeresničkam ale tieto boli tie včasne take biele ak viete ake myslim (asi 150g) a 200g fazulovych luskov
+som dnes vypila asi 3litre vody, a kavy nepocitam už do denneho prijmu,lebo ich nesladim a je tam minimum mlieka aj to nizkotucneho..
Teraz si idem pustit hudbu a tancovať na daku pol hodinu,potom 100brušakov a von s kamaratmi:)
a nevadi že som jedla tie čerešne večer ked je to ovocie a to obsahuje cukry, lepšie povedane fruktozu ktora sa ulozí ako tuk ked to nevyužijem???
jezis tie ypsilony :D konec :D
sorry za tie chyby
wewe, ale vies ze pod 52 by si nemala ist... ze??, viem ze ak sa pozries na seba do zrkadla, a vidis nejake zmeny k lepsiemu, zacnes si hovorit ze vaaau, este kiloceko, a potom dalsie,,,, mozno ti teraz nechuti, ide aj leto... niektory ludia jedavaju menej, mozno si ten pripad.. ale aspon ovocie papaj. daj śi vychladit melon, a zjedz co najviac...
rychle schudnutie vedie iba k problemom.. takto si isto pekna...
nechces mat predsa problem aj s menstruaciou.... ako ja..
smajliQa
Vieš, čo nejako sa ani nesnažím držať dijetu, jednoducho to prišlo, že mi prestalo chutiť, vôbec nemám pocit že som hladná. Nechcem to do seba tlačiť nasilu, pretože potom mi je ešte horšie. Cítim sa že som slabá, a bolí ma aj hlava. Meriam 162 cm a mám 55 kg, no mala som 59 kg predtým.