Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
jeeej jajka, krupicu som mala nedavno, dostala som recept na krupicu s makom - vynikajuca, ale treba jej urobit menej, lebo je sytejsia nez normalna :)
smajli, kludne este pockaj, kym trochu vyhladnes, myslim, ze ty nechodis spat nejak extra skoro. ja som dnes tiez nebola skoro vobec hladna, tak som mala vzdy o hodku neskor nez zvycajne. to bude tym teplom..
mna napadlo ze si dam krupicovu kasu :)
kamoska..
ta vecera mohla byt zaujimava.. mnam :)
ja idem na tu moju polievocku prave, co mam pripravenu.. :) ale ani nie som hladna.. mam este pockat,?? no toto je moj cas vecer... hmmm...
pol siedmej..
ahojte :)
no ale tak krasne sa drzite, mam z vas radost :) ja dnes:
R: ovsene vlocky s hrozienkami, psylliom, ml. lieskovymi orechmi, slnecnicovymi semienkami, skoricou s bielym domacim jogurtom
D: marhule
O: celozrnne spagety s brokolicovou omackou
Ol: kopcek zmrzky, kefirove mlieko s marhulami, trochou ml. lieskovych orechov, par piskotami, marhulami a lyzicou cucoriedkovej stavy (taky dezert-mix)
V: celozrnne spagety s brokolicovou omackou
a pozajtra odchadzam na dovolenku, uz sa neviem dockat, v takomto teple sa treba odpratat niekam k vode, najlepsie k moru, krasny den damy .)
wewe
mala by si zajst k doktorovi...
ako aj jajka radi, treba viac pit...
merala si si tlak? priliz rychlo sa oteplilo, ak je ti na odpadnutie, moze to byt z pocasia..
nechcem ta strasit, ale taketo priznaky byvaju aj pri borelioze..
malatnost, pomaly az lenivost.. nechut do jedla... schudnutie... prehladala si sa? nemas kliesta?? alebo nemala si v poslednej dobe?
wewe, a hlavne nezabudaj pit, je teplo
wewe ty mas nejake zaludocne problemy? chod ku lekarovi
smajliQa
Ja si myslím, že pod 55 nepojdem. Teraz od piatku držím 55, a mám ich stále.. a jem veľmi málo. Mňa bolieva chrbtica, mám s ňou nejaké problémy, možno aj preto akosi neviem... fakt... doma si všetci myslia že držím dijetu, ale nedržím... nedajú si to vysvetliť.. a obávam sa, že skončím v nemocnici na infúziach... ale keď mne nechutí jesť, dokonca keď si spomeniem na nejaké vyprážané jedlo, normálne mi je zle. Ovocie sa snažím papať viac, ale ja mám problém natlačiť do seba málo. Ja, len dúfam že si nespôsobím nejaké zdravotné problémy, vôbec neviem čo mám robiť. Teraz mám dovolenku z roboty, neodvážim sa výsť ani do bankomatu vybrať peniaze, normálne sa bojím, že odpadnem. Zvykne sa mi točiť hlava... čo mám robiť smajlikQa?
včera som zjedla asi polku melona večer:D no viem že tvaroh je malo na obed ale ked niesom doma tak si vacsinou rychlo len tvaroh kupim a hotovo ale zajtra som doma tak idem mat francuzsku polievku na obed alebo daku grilovanu zeleninu s rybou alebo co. už mam docvicene akurat som skoncila, dakych 40min ale taky light trening som si spravila, teraz sprcha a von do toho tepla:-P zatial ahojte