Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

ALice 29

Wewe,
ja meriam asi tolko co ty, ale to je bezpredmetne mne sa tazko tvoria svaly...
Aj mne je niekedy na odpadnutie, ale odkedy som zacala pit viac tekutin je mi lepsie, a tiez sa snaz viac jest hlavne na ranajky si daj nieco co mas rada, ja by som to asi bez ranajok nevydrzala. Ak to na teba pride, skus sa najest(nieco celozrnne) len nie sladke.Merala si si tlak ?

Futuristka

R- plátok celozrnného chleba, pohár mlieka
S- jablko
O- tvaroh s džemom
(odhryzla som si zo žemlovky)
Plánujem na večeru melón alebo čerešne- uvidím

elisabeth_

Ahojte, pridavam svoj dnešny (zatiaľ) :)
R: jogurt a dost melonu-mnaaam
D: makovo-čerešnova štrudla :/ asi štyri trojcentrimetrove pasy, neviem kolko to može byt gramov.. neviete?? nemam kuchynsku vahu:(
O: 300g salatová uhorka ( bola som plna ešte zo štrudli)

neskor pridam co dalej ale planujem už len fazulkove lusky:)

wewe88

Alice
a koľko meriaš a vážiš? ak smiem vedieť.
myslíš si že mám začiatok anorexie? Ja ten pocit nemám, len jednoducho.. je leto a akosi ma prešla chuť do jedla. Ja meriam 162 cm a vážim 55kg. A tie tekutiny, to je u mňa starý problém toto. Ja vypijem kávu, a okrem toho asi 1 liter čistej perlivej minerálky. Viac nie. Niekedy možno ani celý liter nevypijem...

ALice 29

Zdravim dievcata,
dnes to pokaslala odvazila som sa a mam 50 kil! Pre mna je to maximalna vaha, ktoru si mozem pri svojej vyske dovolit som naozaj tucna hambim sa dokonca chodit medzi ludi.Vzdy som mala nesumernu postavu ale toto je ozaj zle.Ani sa necudujem ze priberam pri tomto jedalnicku vcera:
R chlieb s pastetou ,uhorka
O karfiolova polievka, zemla
V zemla so salamou
V2 bebe kakaove, 100 g cokolady.
a cez den som mala 2 jahove corneta

Wewe vyzera to ako zaciatok anorexie, prosim neobmedzuj aspon tekutiny.

Purpleness tvoj jedalnicek vyzera dobre :)

nikki aj ja som zacala behavat (asi pred 3 mesiacmi mam odvtedy trochu sirsie stehnna, asi je to tym sladkym.

wewe88

snezienka
Ahoj. Ja si nemyslím, že mám začiatok anorexie. Ako priznám sa vážila som za posledné dni viac ako inokedy. Ale už som dala preč váhu, pretože možno keď som videla, že to kleslo, mala som s toho dobrý pocit. Fatk neviem.
Ja počas dňa vôbec neregisrtujem hlad. Možno robím chybu, že nepijem ani dostatok tekutín, ale keď mne sa s toho potom tak nafúkne brucho. Za posledné dni som toho zjedla naozaj málo.
trebars :
včera :
R o 8:00 káva
O o 10:30 biely jogurt
O o 14:00 musli a mlieko
V o 17:00 vajíčko

predvčerom - streda
O o 10:30 2 x pečivo a ryby v oleji
O o 14:00 jogurt a piškóty
V o 16:30 musli a mlieko

prepredvčerom - utorok
O o 10:30 musli a mlieko
O o 14:00 banán, nektarinka
V o 17:00 zeleninový šalát, ale málo

Mám pocit, že to do seba tlačím nasilu. A potom mi je zle. Asi mi s toho už hrabe, ale mám nedostatok jedla a potom som slabá, a točí sa mi hlava.

snezienka333

ODKAZ PRE: Wewe,

chápem ťa, že maš obavy o svoj zdravotny stav. Jedným z dôvodov, prečo si malátna a je ti na odpadnutie, môže byť to, že ješ málo jedla.
Ak potrebuješ poradiť, tak sem napíš, čo si posledné 2-3 dni počas dňa zjedla.
Ja som mala v minulosti ťažkú anorexiu, jedla som veľmi málo a čudovala som sa, prečo mi bolo každý deň na odpadnutie. Keď málo ješ, klesá ti hladina cukru v krvi a môžeš mať z toho hypoglykemické stavy - tie sa prejavujú tak, že je človeku na odpadnutie, je veľmi slabý a malátny. Jediné riešenie je - začať normálne jesť - pravidelne a dostatočné porcie jedla. Chápem, že je to pre teba ťažké, ak nemáš chuť do jedla, ja mám s nechutenstvom dlhoročné skúsenosti - viem aké to je. Ak nemáš chuť do jedla, nesmieš sa tomu poddávať, musíš sa premôcť a najesť sa, aj keď ti nechutí. Lebo ak budeš aj naďalej málo jesť, môže sa ti stať, že začneš skutočne odpadávať a ver tomu, že to nie je nič príjemné. Zažila som si to. Mala by si jesť 5-krát denne - pestrú stravu.
Napíš sem, čo počas dňa ješ, ako často - a hlavne o ktorej si ráno dávaš raňajky ? Ak chceš, môžem ti poradiť.
Maj sa pekne a drž sa :-)

wewe88

smajliQa
ďakujem za Tvoje rady, no uvidíme.. myslím, že skúsim ísť k tomu doktorovi... takže ideš na dovolenku? ja ti tiež prajem šťastnú cestu a aby si si oddýchla. pa :-)