Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Futuristka,
nižšie som už pisala-17rokov, vyska 163cm,vaha už 50kg!!! (to zhodim opat na 48), PPP mám zhruba 2,5roka
Dnes: R- káva
o- biely cottage cheese 150g
V- nič
Babule môžem sa Vás spýtať koľko máte vlastne každá rokov?? Napriklad ja mám 17 a PPP mám zhruba rok... (164cm,47-48kg)
R- jogurt, pohár mlieka
O- ryža, kuracie mäso na hríbovej šťave
S- káva s mliekom, 5čerešní
V- (bude) melón
A ešte nejaké dobroty k telke večer určite
ahojte... som na seba pysna :) prezila som vikend-teda este nie uplne, ale dnes to uz bude v pohode ! viem...
takze vcera
r: ovsene vlocky,jogurt,hrozienka,kokos, a plnooo marhul... a este predtym som ochutnala moj vytvor-amarettovy kolacik.. musela som.. radsej rano ako potom vecer sa tym prepchat :) a aj tak to bol len maly kusocek... takze fajn...
o: zapekana ryba so zemiakmi s olivovo-cesnakovo-petrzlenovym olejom a struhanym syrom :) mnaam.. plus kopa zeleniny
o: pohar mlieka plus moj domaci finsky syr
potom hodina beh
v: cottage chilli plus platok celozrnneho chlebika plus trosku parenice plus zelenina :)
Alice,
jogurt nieje taký hrozný zase, ale tu ide o tú psychiku. Asi je lepšie že ti to nešlo, lebo by si to mohla aj inokedy potom tak riešiť a to by nebolo dobre. Viem moja, je to hrozný pocit ked ta do niečoho nutia a ty sa bojis už aj tu jednu lyžicu zjest, bojis sa každeho gramu navyse,na nič ine nemyslis a ked si das dačo tak potom nastupuju tieto vycitky. Aky mas pocit ked jes daco co "nemožes" ? Ja si vtedy hovorim, že je mi to jedno ale potom ked to už dojem, daco hrozne tiež placem :/
Ved to, že raz budeme mat rodinu, deti, manžela a to už bude ine.
Mam 17rokov, PPP mam asi 2,5roka ale diety držim už asi od 11rokov:/.. Ty mas kolko rokov a ako dlho si "v tomto" ? Dnes sa mam na počudovanie po včerajsku fajn, rano vaha bola 50, teda 2kg tiež hore. a tie 2kg co si pribrala, ako to znasas?
Ahoj Elisabeth,
tie vycitky sa mi ojavujuju z nicoho nic ked to uz necakam...Aj vcera potom ako som zjedla asi 300 g jogurtu, snazila som sa ho vyvracat ale neslo mi to:((netrpim bulimiou to zasahne nerobim, musim sa kontrolovat). Uz som na tom bola aj horsie vtedy som plakala aj ked som musela zjest o jednu lyzicku a potom aj ked som ju zjedla.Zle znasam aj ked priberam, za posledny mesiac som pribrala 2 kila. Uvedomujem si ze raz budem mat rodinu, deti a aj par kil naviac, nemozem sa kontrollovat naveky.Kolko mas rokov? Odkedy si uvedomujes, ze nieco s tebou nie je v poriadku.Ako sa dnes mas? Ako to zvladas?
Ahojte.. som tu nová, ešte som tu nebola ale páči sami toto fórum, my takto choré musíme držať spolu :) ja už som natom celkom dobre,no prešla som si všetkým.. najprv len delená strava, potom postupne obmedzovanie množstva, ažsom zrazu jedla len samú zeleninu.. a rozplakala som sa, ak som dojedla celú konzervu fazule... sem tam mám prejedací záchvat, v minulosti som aj vracala, ale vtom sa už vedome krotím, lebo ma šialene bolieva žalúdok... no chcem stým prestať. no mám pocit, že v poslednom čase jem velmi vela, hlavne veščer :( netuším či som pribrala, keďže sa nám pokazila váha (mám pocit, že to má na svedomí mama!! ach moja paranoidnosť..)
tak, čo som dnes jedla:
R: Vanilkový puding s višňovým džemom, zelený čaj
O: Grilovaná zelenina, ryža, mätový čaj
V: jahodový džem, asi 2 rady horkej čokolády, ovsená smotana
V2: asi 2krajce chleba, brokolicová nátierka, šošovicovo kvoprová nátierka(domáce od tety mňam!!), šalát, pr kúskov grilovanej tekvice, frilované šampiňóny, asi2 ks knacke brot,slané tyčinky, 1ks čerešňový koláč, zopár orechov, zopár bonbónov, asi 2 poháre červeného vína.. čudujem sa že si to vobec pametám :D
...to som si mohla odpustiť!!! vobec som nebola hladná, no rodičia ma zobrali k známim na oslavu a už to šlo... tak som sa tam prežrala fuj ble je mi tak zle! bolí ma žalúdok až to cítim v rebrách... čakám kým mi vytrávi aby som mohla ísť spať :/
ale akosi ma to netrápi.. ja už predsa niesom anorektička!(toto si furt vsugerovávam) myslím pozitívne, nikdo nieje dokonalý, a občas je vporiaku zjesť toho tolko, ako dinosaurus :)
Ahoj Alice,
no to mas asi pravdu, ked si to clovek vsugeruje, a povie si dopredu že no tomu sa nevyhnem, tak sa nevyhne a ani proti tomu nebojuje a nechce zabranit. Len škoda, že to potom lutujeme, je to vlastne uplne zbytočne. Uff a nemas vyčitky z toho ? Myslim z tych sušienok aj ked to neni veľa, len chcem vedieť ako si na tom s takymito vecami., ako ich zvladas. Mas daku PPP? Viem, že mi to neda sa rano nalacno neodvažit, odvazim sa, som zvedava koľko ton sa na mna nalepilo ale dam si aspon daku zeleninu (milujem fazulove struky tak si dam 1plechovku t.j. 200g na cely den)
Ty si mala aky dnes jedalniček?
...a dnes bol hrozný deň:(som to pokašľala...
R:Activia lesné plody+pol banána
D:2dcl jogurtové mlieko+pol.banán,hruška
Ol:jablková presnidávka+jablko,pol.hruška
V:tvaroh s 2 marhuľami a škoricou,jablko
V2:3dcl sójové mlieko + trocha nutridrinku
+cez deň 100%jablkový džús,Rajec miner.šípka
Ahoj elisabeth,
nie si jedina kto to cez vikend je viac ako cez normalny den, je to aj moj pripad. Mozno je to mierne strelene, ale si som si dnes vsugerovala, ze som sa tomu jedlu nemohla vyhnut, lebo (napr. bola som na oslave, je sviatok napr Vianoce, ked sa je viac:) ) Neviem ci ti to trosku pomoze ale prave som zacala jest musli susienky a som si ista, ze ich dojem(60 g) Nech ziju sacharidy:). Sme v tom dve.
Zajtra sa nevaz, a jedz aspon to ovocie, prosim.
+ ešte som zabudla orieškovu delissu, aby toho nebolo malo:( otras