Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Purpleness
tak ten beh na pase ma zatial bavi :D mam ho od februara ...dam si mp3 do usi, otvorim okno, niekedy zapnem aj ventilator a ideeem :D tak urcite by to bolo lepsie dakde v prirode, ale sama by sa mi nechcelo....a u nas v dedine nijaky taky park nie je, a keby som zacala behat len tak popri ceste tak by na mna pozerali jak na zjavenie tak radsej som si zvolila toto... :)tenis neviem hrat, ani nemam kde ! badmintom som zvykla cez leto dost casto ..dakujem ze si mi ho pripomenula :P cez vikend si zahram s priatelom.....
vcera:
r: ovsaky, jogurt, hrozienka, kokos, ceresne
d: tvaroh mäkky z lidlu 125 g plus jogurt plus nektarinka
o: pecene zemiaky s cukinou plus tzatziky plus zeleninovy salat
o: plnena paradajka plus celozr. chlebik plus uhorky
potom pol hodina beh a 40 minut posilovacky-hlavne na brucho :)
v: cottage chilli plus platok celozrnneho chlebika plus 4 papriky, uhorky tiez 4 :D
zatial sa drzim ale bojim sa vikendu ! inac uz aj vcera som mala chut sa prejest, lebo som mala nervy ze som nemohla behat hodinu, ako vzdy, lebo mam zodretu nohu od nejakych topanok a bolelo ma to velmi pri behu :( ale nechcela som Vam tu napisat ze zas som to pokaslala ! tak sa tesim :)
vikend je pre mna hrozny, lebo ja straasne rada peciem zakusky a kazdy vikend musim daco ... niekedy odolam, niekedy nie :D :( .... a niekedy je to tak ze hovorim nedam si zakusok ale radsej namiesto toho nieco male ako napr. cukrik.. a potom to neviem zastavit ! tak dufam ze raz sa mi podari zjest jeden kus niecoho bez toho aby som sa potom musela prepchat !!!
ahojte,
som bola zas par dni len sledovatelka, lebo si myslim ze momentalne sem nepatrim, neviem akym zazrakom ale zacala som jest a nevracat..
nehovorim ze jem uplne bez vycitiek,ale neprejedam sa, a nemam nutkanie ist to vyvratit. Sice dnes rano som sa odvazila, a uz nemam 46,5 ale 47,5 ale myslim si ze to je stale v poriadku na 160 cm vysku..
snazim sa neriesit jedlo, v july sa chystam totiz na mesiac do zahranicia, tak uvidime co to somnou spravi (a dufam ze sa nevratim ako tlste prasa)...
Ahojte:) neviete niektorá náhodou, že koľko kcal ma 100ml ZLATÁ STUDŇA LIFE KRÁSA, VITALITA alebo RELAX? Vyzerá to vyť dobrá voda, len či neni zbytočne presladená alebo čo. Lebo napríklad čo má Toma Natura tú plus antioxidanty tam to je okolo 1kcal na 100ml čo je zanedbateľné :) Bola by som rada, ak by ste mi vedeli povedať, na nete som nenašla
aj som vcera papala:
R: 25g Basis Musli + 1 ProBia biely jogurt, 3 vlasske orechy
D: 1 Musli tycinka, 1 limetkove Calippo :)
O: spenat so zemiakmi+1 bielko natvrdo, oriesky s hrozienkami
O: 35g marhulovej kase+2CL ovs.vlockiek, 1 Apetito syr
V: 1 Knackebrot s Ramou a syrom a salatom, 15g jahodovo-ovsenych vlociek s mliekom
dnes som jedla pekne 5 krat denne konecne :)
bingham, dakujem :D to mlieko :)) fakt zvladnes v pohode liter mlieka? dokonale!! :D mnam, ryzova kasaaa...
boze! teraz ste mi uplne spravili chutky na ten magnum! :D naposledy som ho mala len raz a to minule leto.. ten double chocolate :) raz si dam... a mozno aj dnes!
smajli, a ako chuti ten krab? som to v zivote nemala... na dovolenke ak budu mat tak si urcite dam, ak vravis ze je to dobre :)
bingham..
aj ja sa chystam zajtra na magnum.. ale na orieskovy.. mnam :)
Specialne pre purpleness :))
R:ryzova kasa...300g ryze...1lmlieka asi polka dzemu jahodoveho
D:zemle celozrnne s udenou sunkou a balkanskym syrom
O:cestoviny s kuracim masom brokolicou...a syrovou omackou
Ol:veeela veeela hrozna
V: hovadzie masko s opekanymi zemiakmi....veeela zemiakov...az moc :D
pred spanim este bude tvaroh s mliekom...cely tvaroh a pol litra mlieka...
aa uz ked si rozkazala...ale az zajtra...si dam smotanoveho magnuma :)
baby..je tu nejaka ktora by bola ochotna somnou hociked ylen tak pokecat.cez FB..chcem to sukromne lebo vela krat nevladzem
kamoska, nezabi sa :D davaj pozor :D
no ja milujem kraba :D
idem ja na tie korcule, zatial pekny vecer zeny :)