Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
najlepsi jedalnicek ma nikki999...baby berte si z nej priklad :)
a som si vsimol ze niektore si davate vlocky vecer...rano treba...vecer sa z toho pribera :)
smajli...peknu dovolenku...a vidim ze kraby sa budu mat pred tebou na pozore...ale daj si aj rybky :)
:)
R: jogurt + čerešne
O: francúzska polievka ale s celozrnnými cestovinami (2x)
Ol: melon, veeľa melonu:)
V: cottage cheese
+ 2,5l vody, tri kavičky s mliekom a teraz večer som si dala kavu ale taku tu čo obsahuje 60% čakanky a 40% kavoveho zrna, to je asi kalorickejsia nahrada kavy:(
smailiqa, šťastnu cestu
R: dve jablká, káva
D: jablko, káva
obed: paradajky, syr, grah.pečivo
Ol.: jablko, káva
V: rožok, jogurt, vločky, orechy
Purpleness, dakujem za podporu. :)
idem do Londyna. Dufam ze mi tam bude dobre... :) jazykova skola. Nikdy som tak dlho tak daleko nebola,tak som zvedava co to somnou spravi.
A ty sa neboj, ananasovy sorbet je v horucavach uzasny, ananas je aj zdravy, max. si das menej na veceru a to bude v pohode :)
sashley, je vyborne ze si na tom lepsie! Mas uplnu pravdu, naozaj tych 47,5 vobec nie je vela, este aj viac by si mohla mat kludne :) Vazne, neriesit to jedlo je najlepsi sposob ako sa dostat k postupnemu vylieceniu :) Myslim ze to zahranicie ti prospeje. A kam sa chystas ak sa smiem spytat?
smajliQa!
uzi si dovolenku najviac ako sa da! Dufam ze ta tu este uvidime, a porozpravas nam ako bolo, a co si si dopriala ake dobroty :) Snad ziaden zachvat nebude, ale aj ked bude cisto nahodou, tak sa zavri do kupelne buchni si o stenu, vyplac sa a vyjdi s hore hlavou von :) Drzim palce, a este raz uzi si!
Ja sa vlastne tiez pozajtra chystam na tyzden prec, a budem uzivat volno zasluzene :)
nikki,
tak to sme dve! S tym pecenim myslim :) ja som tiez kedysi kazdy vikend nieco napiekla aby som potesila mamku a tak, ale potom som zacala nenavidiet jedlo, a uz som prestala piect, lebo mama by ma nutila si furt davat, a aj ma to pokusalo... Ale ked som si dala napr. kusok kolaca, tak som si dopriala este jeden, ale viac uz naozaj nie. Treba sa stopnut. Chod nieco robit a tak. Mne vzdy proti chuti do jedla pomoze ked si umyjem zuby :) Skus to aj ty. Mne to veeelmi pomaha.
Ja som sa prave prejedla ananasovym sorbetom... Zas som to jedla z krabice a to nie je dobre... :((( Aj som trochu vyzvracala ale vazne iba trochu.. takze ani to mi nepomohlo :(
wewe.. za navstevu doktora nic nedas, moze ti to len pomoct, uskodit urcite nie...
ak ta odmietne znova vysetrit s tym, ze si v poradiku, tak mu pohroz ze ak ti nespravi kompletne vysetrenie vezmes od neho kartu a padas inde, alebo ze sa budes stazovat.
purpleness..
videla som tvoj jedalnicek, no super, teda klobuk dolu :)))
a ten krab..mmmm.. paradicka .. daj si to... nebudes lutovat...
tak ja sa s vami lucim, o desat ci vlastne 11 dni som tu ako na koni, no mozno aj skor, ked sa prihlasim,, ale chcem si oddychnut od vsetkeho..
drzim Vam palce, nie ze si to pokaslete, majte dobre jedalnicky, a hlavne myslite aj na mna, dufam, ze nebudem mat nejake zachvaty nejedenia, alebo co :)
tak papa..... :)))
este pridavam dnes :
R- kakao
D- 2x celozrnny chlieb, salama
O- slepacia polievka
O-
V-
to ostatne este neviem, mam haluze pred cestou :)))pa
smajliQa a jajka001_
Ahojte. Tak ja po 18:00 hodine už nejem. Ani enviem prečo, ale to už dlho. No dnes som toho tiež veľa nezjedla, nebudem radšej písať ani čo. No vážila som sa a mám 55 kg. Hovorím ja pod nepojdem, už týžden držím takto, a jem stále rovnako málo. Telo si už asi zvyklo. Neviem, no do pondelka potrebujem byť fit, musím nejako potlačiť toto nechutenstvo.
Vitamíny mám doma aj B - komplex už 3 týždne ho beriem. No teraz som v pohode, pojdem aj do mesta.. ale ako náhle príde večer, ja som malátna, točí sa mi hlava... a ráno to isté...
už ani spať sa mi nedá poriadne...
mala by som ísť k doktorovi? Začnem mať normálne pocit, že sa to všetko deje v mojej hlave... a sama si to nahováram..