Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Wewe,
tak to som ti asi velmi neporadila.
S tou kavou to potom zacinas dobre. Lenze aj tak si myslim ze kava dehydratuje a mala by si pit viac tekutin, skus aspon nejake polievky :D.
Neviem ci ti to pomoze no mne pri nespavosti pomohla kava, alebo zeleny caj pred spanim, skus to.
Futuristka: zakázane predsa najviac chutí, no nie?:) mnaaam hed by som si dala taku žemlovčičku, ale aj ta štrudla co som mala a desiatu bola perfektá:)
ahojte...tak dnes to bolo:
r:ovsene vlocky,domaci biely jogurt,hrozienka,brusnice,kokos plus vela marhul :)
d: domaci biely jogurt ochuteny lyzickou medu,skorica,nektarinka
o: pecene zemiaky s cuketou - zase :D:D plus tzatziky...plus zelenina
o: pohar kefiru plus finsky cerstvy syr - 3 platky-ja som si ho vyrobila doma a bol uuuzaasnyyyyy :P
potom posilnovanie na stroji a potom hodinka beh ......
v: teraz som dojedla-moju oblubenu tofu pomazanku, dve platky toho syra a platok celozrnneho chlebika plus koooopa zeleniny...
a teraz sa chystam von...dufam ze nebude ziaden alkohol ! ...
Purpleness
jeej tak ty tiez si rada piekla ? tak ja sa toho neviem vzdat ani keby neviem co :D vacsina mladych sedi za pc a chatuje, a ja kukam furt recepty :D co uz ... uz som posadnuta ! :P
tak u nas tie zakusky uz nemal kto jest, pretoze ja som furt odolavala, a nakoniec som to musela dojedat.. tak som kupila mensi plech, taky fakt malicky.. a teraz peciem take polovicne davky, aby to bolo presne pre rodicov a brata, aby pre mna uz neostalo :)
inac bojim sa vikendu :( dufam ze to nepokaslem....a dakujem za tip s tym umyvanim zubov:) zacala som to praktizovat.. aj zuvacky...
bingham:
fakt si myslis ze ja mam naj jedalnicek ? :D tak dakujem, ja sa fakt snazim.....ale radsej nech si zo mna neberu priklad...lebo raz pride slaba chvilka a potom co ja som schopna pojest :( ach...dufam ze sa to uz nestane!!......
elisabeth hneď aj reagujem na teba..veru tvarohová bola tá žemlovka s jablkami- mňam! ale príliš sladké a zakázané jedlo pre mňa:)
ja si tu len taky monolog vediem ......
ešte som zabudla: beriem tabletky na trávenie Cerucal (Degan) a som od nich už asi aj závislá, bez nich mi netrávi, keby som ich nebrala, tak vôbec nie som hladná a prestala by som asi jesť úplne, lebo by som mala stále plný žalúdok...myslíte, že aj od kávy dobre trávi? Ďakujem
na preventívke mi zistili anémiu a veľmi málo železa...neviete v ktorých potravinách je veľa železa - okrem mäsa?
dnes:
R: jablko, káva
D: kefír 250 ml
Obed: celozrn.bageta so syrom a tofu, paradajka
Ol: 5 marhúľ, káva
V: bude kuskus s bielym jogurtom a orechami
Druhé večere od dneska vynechávam, lebo chcem schudnúť ešte 2.5 kila čo som nedávno nabrala, a nechcem už o deviatej večer sa napchávať ako doteraz
Alice
No práveže ja raňajky začnem kávou, a ja potom fungujem v pohode. Taká malátna začínam byť skôr na večer. No ja mám tlak nižší, ale dlhodobo. A keby som pila viac tekutín, ja sa potom cítim akási nafúknutá v bruchu.
Podľa vás kto má najlepšiu postavu? resp. aká postava sa vám najviac páči?