Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
tak len pre info dnes:
R: jogurt, par ceresni
O: fazulove struky , dva orechove trdelniky,jeden kakaovy, maly sacok popcornu, potom sme piekli čokoladovy pernik( muka,cukor,vajcia,orechy,hrozienka,skorica,perikovy prasok,mlieko,olej,lekvar cokolada) s toho som mala asi 7kuskov, potom 3cesnakove hrianky, cestoviny :( same hnusne tučne humusoviny plne sacharidov.Toto nevyzera dobre, zase padam tam kde som bola:( mam chut si dat prehanadlo, a nejesť už nič aspon tyžden kym nebudem čista:(:( ešte rano som si hovorila že som spokojna zo sebou, mala som 48kg. ešte pred 12hodinami, som zvedava kolko som pribrala, rano sa idem vazit a merat, ak co i len cm resp. kg tak ma porazi.:/ Bojim sa:(
tak dnes asi milinon kcal, bola som na jarmoku, a trdelnikom neodolam. Som hlupa,hlupa,hlupa... kedy sa naucim normalne jest???:(
Viem že je toto téma že sa NEhanbim za to čo som dnes zjedla, ale teraz sa hanbim. Chcem sa dostat už von z toho kolotoču kedy bud jem vela, nic, malo, alebo som spokojna. Chcem byt už len spokojna. Chcem byť z toho vonku, aj ked to sa asi nikdy uplne nepodari, nechcem pribrat ale ani sa takto tyrat:(
Ahojte,pripájam sa aj ja.Snažím sa bojovať s anou už dlho...niekedy to už konečne ide,potom znova pokles...ale nevzdám sa,aj keď sú pády...
včera:
R:jogurt Activia čučoriedková s celozrnnými cereáliami + broskyňa
D:100%jablková šťava
O:zeleninová polievka a celozrnné cestoviny bazalkové s bielym jogurtom a zeleninou(mrkva,paradaj.,paprika,zel.šalát,uhorka)
Ol:ovocný šalát(hruška,broskyňa,jablko)
V:ovocný tvaroh s jablkom a škoricou
V2:2,5dcl sojové mlieko + nutridrink(100 ml)
....je to také ťažké premôcť sa...:(
hehe,dakujem :))
aha, no ale nejaka si smutna ci nie?
ja dnes zatial:
R: yogurt, kava-mlieko+cukor
D: caro s mliekom
O: hribova polievka, vyprazany karfiol so salatom a s drezingom
O: ceresne
V: nieco bude.. este neviem,dufam ze malo..
sashley, ved celkom fajn jedalnicek. a gratulujem ze sa tak drzis
ja som vcera ani nevecerala ak neratam ten pagac - ale zato na obed som bola plna
tak dobre,ja ze ta chytila nejaka zla PPP-nalada. Dufam ze nie :)
no a mas pravdu,domace zienky to maju tazsie, vkuse varit , vymyslat denne menu pre celu rodinu... Dufam ale ze aj mna to raz caka :) (chcem mat rodinu...)
mne sa celkom dari, vcera bol taky cudny den:
R: yogurt s kuskom peciva, kava s mliekom-cukrom
D: caro s mliekom
O: polievka kysla a pizza ( 1 trojuholnik, neskor este pol)
O: par tyciniek, zmrzlina (asi kopcek)
V: nic.. bola som vonku ,dala som si Radler.. :)
/ale uz 9. den bez vracania. to je uspech./
ale nie len som bola uz unavena :) au, no, stale tak isto ale dalo sa to cakat:)) tusim uz mam problem byt disciplinovana. nejest keksiky, neprejedat sa. ale ked nam v praci tak dobre varia :)
najhorsie je ze stale musim mysliet na jedlo. nie kvoli mne ale kvoli rodine, aj teraz vymyslam, co uvarit, aby im to chutilo
jajka, auu? ako malo,alebo vela? nebol tvoj prispevok velmi optimisticky ( a to sa nezdas) ,tak preto sa pytam :)
silvus, spenat a cvikla
ja dnes klasicky ako vzdy, ani sa mi nechce pisat. na obed som sa prejedla. dnes som stala na vahe, auu.
A este mozno ti pomozu prechadzky alebo nejaky sport, no nevysil sa velmi.