Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
take tie ich morske ryby - grilovane v restauracii na plazi s vonou mora a potom chobotnicky, ale tie vedia naozaj spravit dobre asi len pri mori :) co ty?
wewe a poriadne sa napi! a ku posteli pohar s vodou a kazdu polhodinu sa napi cistej vody
diky :)
ja ked jogurty tak obycajne, rajo, nikdy nizkotucne
ked chcem zdravy, dam si biely od Milsy
a smotanove si tiez davam :)
wewe
dobru noc... papaj vitaminy...
a nechod spat hladna..... mozno je to aj o psychike,... ty sa bojis ze schudnes.. a trapis sa tym.. a nebudem sa cudovat, ked naozaj aj este nejake to deko schudnes.... nemysli na to chudnutie hlavne..
Ja mám nízky tlak dlhodobo, takže týmto tiež nebude... neviem baby, ten moj doktor, mi zmeria tlak a povie, že som zdravá.. a bude ma tam o tom presviedčať... takže neviem.. uvidím počkám do zajtra.. pojdem si nakúpiť viac cestovín a ovocia a zeleniny a uvidím. Idem si teraz lahnúť... zajtra prídem podať správu či je to lepšie, a či som ešte neschudla. Tak sa majte pekne :)
jajka..dobru chut, vychutnaj si to aj za nas.. :))
jasne.., tie nizkotucne nie su bohvie co.. ale taka jogobela light jablckova je super... tu fakt milujem...
wewe
naozaj to bude tym tlakom... mne je tiez na odpadnutie ked mam nizky.. uz som to tu pisala... ja mam tlak 89/64 a stale takto dokola.... neviem cim to je,,
kamoska... ake mas najradsej??? tie priserky myslim :D
boze, ani nehovor, milujem tie exoticke jedla spojene s tou exotickou atmosferou..
jajka, dobru chut :)
aaale prosim ta, prd ty na light jogurty, vobec nijake ziviny telu tym nedodas. zas ja tiez nejem tie echt smotanove, ale take polotucne su fajn :)
wewe - mas nizky tlak
uz si ju davam, este pali :) so skoricovym cukrom mnam :D
nie nie, neboj, nepokazim, a aj ked si dam nieco navyse, skocim kazdy vecer do bazenu vyplavat to .))
a nie ze dostanes paniku, ... je to dovolenka, dopraj si vsetko na co budes mat chut... aaaa morske priiiisery :D